kojih 107cm? pa nisam ja rekao to... moze i 72cm. iako zudim za sto vece to bolje... tako ja volim sve veliko..
ajde barem ces izvjezbati vrat sa gledanjem 107cm sa udaljenosti od 2m, a tek kada budes tenis gledaoIzvorno postao flOorKilla
![]()
bas sam nesto sa fredicom pricao i kazem da sam u gradu gledo tv-ove, taman meni za sobu, 58cm, a ona odgovara tipa kupi sto veci tv to bolje. to je prosjecni nas mentalitet, samo da ekipa moze reci da ima plazmu, a na cb/38cm bi im bilo ugodnije gledati nego na plazmi zbog udaljenosti
kojih 107cm? pa nisam ja rekao to... moze i 72cm. iako zudim za sto vece to bolje... tako ja volim sve veliko..
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
pa plazme za sada ne postoje manje od 107cm, a ti si reko da oces plazmu. (znam da postoje, ali su jako rijetke, da me netko sada odmah ne poklopi)Izvorno postao flOorKilla
a i 72cm je preveliko za 2m udaljenosti, za 2m ti je 40, 50cm
nista ti ne brini za mene. ja netrebam savjete kad kupujem nesto sebi, ako znam sto hocu.![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
E sad cisto pitanje, ako ti TV treba samo zbog dnevnika i da jednom mjesecno gledas film, mislim da je onda bespredmetno uopce kupovat tv, vec posto imas kompjutor, kupi si radije TV karticu, ima ih od 200 kn pa na dalje, dakle uzmes neku iz srednje klase za cca 500 kn, ostalih 1500 kn ostane u djepu za druge stvari!
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
I jos ne placas preplatu jer kada inkastor dodje i vidi da nemas TV ne moze ti naplatiti![]()
Tko rano rani, zajebo je pjetla
tako i tako ne placam to pa me to ne opterecuje.
nasao sam 4 telkaca koji mi igraju sad cu malo progruntati.
dobar grah daleko se čuje
To majstore,Izvorno postao KaKaV NeReD
ni ja ne plaćam.
![]()
I da mi je vidit tog lika koji pušta inaksatora u kuću![]()
Onaj kojem dodju u kuću sa policijom i nalogom od suca![]()
Zadnji uredio RAUL : 06-06-2006 u 11:27
Kakvim nalogom? Nalogom da se utvrdi jel neko ima TV?Izvorno postao RAUL
Ako je to, zanima me koliko je takvih naloga dosad izdano.
Odnosi se na one koji imaju HRT karticu za reciver.U ugovoru koji potpisujes stoji da u svakom trenutku mogu doci pogledati karticu i da je kartica vlasnistvo HRT.Zapravo niti je ne mozes dobiti bez placanja pretplate
Ok, ja sam mislio na onu klasičnu pretplatu, kad imam samo TV i običnu antenu. Da uzimam HTV-ovu karticu i da plaćam pretplatu, nije mi ni na kraj pameti![]()
ima i lukavih inkasatora ko ovaj moj , prvo ti zvoni na vrata par puta a kad vidi da mu ne otvaraš , onda drugi puta ti prvo zvoni na portafon tako da se javiš pa ti ga evo na vrata![]()
Care samo pazi da je digitalni jer češ ga u protivnom moć bacit za 2-3 god! Zato je bolje dat koju stotinu kunića više....![]()
SILENZIO!!!!! NO FOTTO!!!!!
Bookmarks