panasonic je car. ja imam jednog od 12 somica kn i jednog starijeg manjeg.
to se ne kvari.
panasonic je car. ja imam jednog od 12 somica kn i jednog starijeg manjeg.
to se ne kvari.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
meni telka sluzi da pogledam tu i tamo dnevnik i jednom mjesecno film. ne visim uz televizor bas i ne pridajm mu neku paznju pa mi nije ni interes imati neku zvijer. 16:9 fomat mi ne igra neku ulogu jer nemam sto gledati u tom formatu a i da mi se baca lova u to kupio bi si plazmu.
dobar grah daleko se čuje
e nemoj uopce tv kupovat.. uzmi projektorna njega spoji vanjski tv tuner...
o jebote. pa nismo svi djeca da radimo pizdarije. covjek ide kupovat televizor i vi uvaljujete razne zajebancije.
TV 72 ekran pa kaj je to sramota danas kupit ili je to za budale ili neznam kaj. KOji ce mi ***** projektor doma da gledam dnevnik i jedan film mjesecno ne razumijem. ONda platno onda Bolje zvucnike za kucno kino da bolje cujem Druzijanica kako vodi dnevnik ......
pa ne shvacas zajebanciju... easy easy.
pa za pogledat dnevnik ti je dosta i onaj mali crno bjeli tv za aute![]()
![]()
e koliko kosta taj mali za auto. Sad upravo trazim na netu ali ne mogu naci nigdje cijenuIzvorno postao flOorKilla
iPhone 5s 16 GB
ma to je nekih 200kn... al imas za auto onih lcd tv-a u boji to je bolje. i skuplje.Izvorno postao imatic
EEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJJJJJJJ odi u Konzum ima Vivax 72 za 1299.00kuna i ako još Hrvatska pobjedi Brazil bude fešte doma jer daju karticu konzum sa kreditom u vrijednosti TV!!Izvorno postao KaKaV NeReD
Moj ujak baš danas kupio i mogu ti reći da je TV OK!!
ŠTA KAŽEŠ NA TO?????
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
da samo kaj hrvatska nema šanse da pobjedi brazil![]()
To je OK ali tko ne riskira taj ne profitira i tko kaže da naši nas ne mogu iznenaditi!!Izvorno postao ipavli19
Super fora na tome TV je da možeš naštimati njegov interni sat tako da ti se pali u određeno vrijeme(pa čak i izbor na kojem programu) ali i gasi u odrijeđeno vrijeme, ima sleep timer a i ugrađenu legendarnu TETRIS igricu koju možeš igrati preko daljinca!
>>>>za tu cijenu od 1299kuna koji to još može
Zadnji uredio VuKi : 03-06-2006 u 19:29
George Eliot
Nerede, ako ti TV treba za samo takvo što, onda sa skoro ničim nećeš pogriješiti, pa čak ni sam Quadro i sličnim markama, a to je definitivno best buy... link 1, link 2. Znam da će se javiti frikovi sa komentarima, ali da se bacaju ne znam kakvi novci za neke "provjerene" marke koje su utoliko bolje zato što su poznatijeg imena, meni je glup potez...
ma panasonic je predobar u svakom pogledu imam bežični telefon panasonic i nikad se nije pokvario... ispao mi x puta star jedno šta ja znam, ...ala kolko je star ni nesjećam seIzvorno postao flOorKilla
budem pitao starog pa napišem tj editiram...
star je 9 i neš kusura godina...
tv ima susjed veli da nema nikad problema...
Seriously?
Nered kupi Vivax u Konzumu!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
George Eliot
ja sam uzo Quadro prije jedno 2 godine i sve 5 ..
ekran 55 cini mi se.
citam tu neki se konstantno kurce uzmi 150inčni , uzmi plazmu , uzmi rail gun
uzmite vi nasu prosjecnu placu pa dajte 10 000 kuna za televizor
stvarno ima tu dost nedojebane raumazene djecurlije
nhf any1 , malo sam zivcan poslje tekma , al nerviraju me takvi komentari ekipe koja ima sve na tanjuru
tebi je lako kada te vole
sada te mnogi za ljubav mole
al znaj ti dobro doći će dan kada ćes ostati sama
Govori se o nekih 4000 kn za kvalitetan TVIzvorno postao Ljubav
![]()
I 4.000 kuna je previše za većinu...
gle stari , prosjecni Hrvat radi za te pare mjesec dana.Izvorno postao subtex1
a di su rezije jelo djeca klopa ?
ja stvarno n kuzim di vi zivite.
ja zivim tu , u Zagrebu.
ak je kod vas drugcije , pliz recite mi di ste
stizem prvim plejnom
Mislim da si malo pobrkao lončiće. Nema to veze s tim koliko za nešto radiš nego s tim koliko ti ja do nečeg stalo. Netko će pljunuti masnu lovu za stan i voziti se s biciklom, dok će netko drugi utući lovu u auto, a živjeti kao podstanar. Netko će dati 5k kn za bicikl, a nekome je i 1000 previše. Sve ovisi o tvoji željama, prohtijevima i mogućnostima.Izvorno postao Ljubav
Ukoliko imaš računalo i pristup internetu od doma već imaš puno više od dobrog dijela populacije na kugli zemaljskoj...
Quadro imam i na njemu od prije tri godine imam Tetris tako da samo mogu zakljuciti da je Quadro i Vivax firma koja samo sastavlja od vec gotovih stvari.
No dobro. Upravo kako su neki zakljucili da je lako s tudjim kurtzem maltit po stolu tako sam odlucio dat max 2000 kn a tu mi za sada igra Samsung i jos neki telkaci. Jos cu malo pogledat po ducanima. Panasonic mi je ispao nekako skup a i netreba mi televizor koji ce trajat 25 godina. 10 godina je uvrh glave Imam Sonyja starog 9 godina isto 72 ekran i sad je poceo nesto kenjkat pa sam razmisljao i dosao do zakljucka da ga se ne isplati popravljati. Popravak je minimum 400kn i jos cu navlacit televizor u servis i nazad i imat cu stari televizor za kojeg ne znam kada ce krepat.
U Konzum ne idem i ne mislim kupovati od lopova (op.a) tako da ce i Vivax izgleda otpasti. Ima vremena necemo sad drame radit oko jednog TVa.
ja isto razmisljam o kupnji plazme za svoju sobu... to mi bas treba zbgo ustede prostora. mozda poslje ljeta. ali mora bit ogromna. to je jedini uvjet.
ili cak projektor... jos bolje.
ma.. kolko para tolko muzike...
edit: ljubav ako si mislio na mene, a bolje ti je da nisi, to je bila zaebancija, a tebe stari moj nitko nije trazio da postas u ovom topicu![]()
mene muči dal uzet kuću u Dubrovniku i na Pagu , ili samo u Dubrovniku
morat ću potrazit strucnu pomoc
nije meni lako
Izvorno postao flOorKilla
ovo je malo kontradiktorna tvrdnja, plazma se ne kupuje zbog ustede prostora. da objasnim. plazma je min 107cm. ako oces gledati ugodno trebas gledati sa recimo 4.5, 5m udaljenosti, znaci da ti je soba 5, 5.5m. e sad cija soba je tolika sumnjam da mu treba usteda prostora. puno ekipe kupuje plazmu samo zato da budu mange i da mogu reci da imaju plazmu, kod frenda sa 3.5m kada gledamo tv moras micati oci da bi gledao sliku i citao tekst.
LOL brate ja sam uz tebeIzvorno postao Ljubav
lako je dok starci plačaju
George Eliot
Uzmi samsung, ak ti se ne zuri sacekaj iza ljeta ce plazme uzasno pojeftiniti. Opet ce biti skuplji al bar ne zauzimaju pola sobe i zdraviji su za ljude...
Da lako je, i?Izvorno postao Vuki
![]()
...pa mislim kaj se prepucavate bezveze.Nered se je tak vec odlucil.Za to koliko ga trebas bude ti dobar i kineski za 700.kn.kaj im fali ja kupila svojima nek se nade!![]()
Bookmarks