kažem "nije loše" zato jer ovaj put ima dosta mobitela u ponudi,i jer su neke mobitele koji su imali u ponudi dosta dugo po skupim cjenama ovaj put snizili.,samo zbog toga.ali mobiteli su po meni i dalje skupi,pa čak i ovi do 500kn,nebih nijedan po toj cijeni kupio,neznam šta se to događa sa svim mrežama,niko nema neke dobre mobitele po povoljnim cijenama, to već 2 godine,baš pratim svako malo ponude i mislim si ovaj put će pojetiniti pa da si kupim neku pilu,ali ništa,htio bih 5230 nokiu ali nema šanse da kupim jer je preskupa,na njuskalu se nađe za 650kn.,zbilja je recesija napravila svoje,vip nema više ni tv chat,čitam daju otkaze,ukinuli su onu opciju da za kupljeni bon daju dodatne kune a mobitelima cijene ipak ne padaju.,pa nije ni čudo,pitam se koja bi budala uopće kupila mobitel po tim cijenama,neznam šta bih rekao ali ništa nije kao prije...i još sam nešto skužio,davali su za postojeće korisnike prije 100kn popusta na mobitele,a nakon toga su davali po 50kn,a pogledajte sada,za postojeće korisnike uopće nema popusta http://www.vipnet.hr/vipme-mobilni-u...vipme-kompleti užas,ja nemrem vjerovat svi propadaju...

i još sam nešto skužio,davali su za postojeće korisnike prije 100kn popusta na mobitele,a nakon toga su davali po 50kn,a pogledajte sada,za postojeće korisnike uopće nema popusta
Odgovori uz citat
Bookmarks