Poslodavac u Vip centru mi je reka da 16.9 dolazi nova ponuda, samo mi je znao reći koji će mobiteli biti na akciji.
Jeli netko možda može doznat tu informaciju?
trenutno su na akciji SE W200 sa zvučnicima, Nokia 5200, Nokia 6234, Samsung 250 (neki)
Poslodavac u Vip centru mi je reka da 16.9 dolazi nova ponuda, samo mi je znao reći koji će mobiteli biti na akciji.
Jeli netko možda može doznat tu informaciju?
trenutno su na akciji SE W200 sa zvučnicima, Nokia 5200, Nokia 6234, Samsung 250 (neki)
pa da do 16.9. traje akcija i za vip-me korisnike i za pretplatnike.... samo se nadam da nece opet biti e250 na pretplatu...
slao sam sony ericssonu pitanje gdje imaju t250 i njihov odgovor je bio kod vodafone partnera... tako da bi mogo biti on na pretplatu za kunu(na dvije god naravno i uz trajni nalog)...
Zadnji uredio pero1985 : 05-09-2007 u 13:09
----------Sony Ericsson----------
da nebude offtopic,nije izmisljeno,ali ako vodafone,velimo u njemackoj daje T650 sa pretplatom za 1€ zasto nebi bilo konacno vrijeme da VIP(vodafone-hr)potegne svoje misljenje i da korisniku mogucnost trgovati kao u EU,kada se tako hvale za cjene.
ja potpisem sankciju= Sony Eicsson T650 od 16.09.2007 za 1.-kn sa pretplatom![]()
Moj stari nick je bio: nokman
Bookmarks