Jel ima kakvih naznaka o cijeni motorole w375 u vipu.U vecernjem piše da ce biti izrazito jeftina.
Jel ima kakvih naznaka o cijeni motorole w375 u vipu.U vecernjem piše da ce biti izrazito jeftina.
u tele2 je 895 KN, ne znam koliko VIP može ispod toga
Pa može to i ispod 500kn.ipak je to low budget telefon bez vanjskog displaya.
moze ako si uzemes pretplatu inace ne za sada..mob fura na izgled a da je furao na funkcije nebi naikad ni nastao!!!Izvorno postao konan1
pitanje u vezi ove akcije k750...
za postojece vip korisnike je 1091kn, to znaci da sam treba pokazat karticu od vip-a ili wtf? fakat nemam pojma, ljudi me zapitkuju, a ja vip nisam imao od 2002g niti bas mogu skuziti tu akciju.
hvala na odgovorima...
www.gadgethive.com Gadget E-Zine
PDA / SMARTPHONE / GADGET
Doneseš taj broj u vip, i onda ti prodavac pošalje neku poruku na taj broj i onda s tog broja odgovoriš tako da upišeš šifru koju ti on kaže i to je to.
Trebas biti Vipme korisnik bar neko vrijeme (ne znam tocno koliko, mislim da mora proci bar godinu dana od aktivacije kartice) i ne smije biti u novije vrijeme neka akcija s tim brojem (npr. proslogodisnje fore slicne ovima od 690 kn na racun).Izvorno postao Pharcyde
I uz to se jos lijepo moras i registrirati (na licu mjesta, dobijes odmah 25 kn na racun) i tek onda mozes kupiti K750i za 1058 kn (gotovina).
Ako uzmes za 1191 kn, dobijes i onaj privjesak - punjac i novi broj.
Moraš imati vipme min 12 mjeseci i da u zanjih 12 mjeseci nisi iskoristio nikakvu promotivnu akciju.
Bookmarks