Pa s obzirom da je većina tržišta pre-paid i nije nelogično jer treba zadržati postojeće i po mogućnosti pridobiti još novih korisnika.Izvorno postao jay
Mene je čak iznenadilo stavljanje V630 u Vipme komplet.
Pa s obzirom da je većina tržišta pre-paid i nije nelogično jer treba zadržati postojeće i po mogućnosti pridobiti još novih korisnika.Izvorno postao jay
Mene je čak iznenadilo stavljanje V630 u Vipme komplet.
Imao sam danas u ruci V630i... jako lijep telefon, izgleda jako kvalitetno... dobije se 256 mb kartica, data kabel i slušalice s njim.
Odličan telefon po (relativno) prihvatljivoj cijeni.![]()
www.oldiesclan.com
Sad dakle imaju u vipme ponudi Samsung SGH-ZV10, Motorola E770v i Sony Ericsson V630i što su tri 3G uređaja. Netko je na forumu spomenuo da vip planira uvesti uslugu video poziva i za vipme, možda je ovo neki predznak.
Da, ovo je novi bestbuy u klasi.Izvorno postao Scitec
Video pozivi za VIPme bi trebali krenuti do kraja 9. mjeseca![]()
www.oldiesclan.com
Otkud to znaš...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Zar Vipme koisnic uopće mogu koristit UMTS.Izvorno postao Scitec
moguIzvorno postao Denis
![]()
Zašto ne bi mogli koristiti. Samo nema veće koristi od toga. Meni stvar uredno radi sa mojom (prastarom) prepaid karticom.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Zna li netko odakle Vip nabavlja K800i?... Njihova cijena je malo (puno) previsoka... EM ga još nema u svojoj prodaji, pa ne znam je li to njihova cijena ako Vip uzima od njih, ali znam da druge trgovine imaju K800i za cca 3500kn, a po nekoj logici brandirani bi trebao biti još jeftiniji...
Ostale cijene su im relativno dobre, ovaj V630i je dosta povoljan itd., ali K800i mi je nekako preskup kao brandirani "samo uređaj".
Zadnji uredio gog : 13-08-2006 u 15:50 Razlog: obrisan offtopic post gore, pa dio nije imao smisla
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Čekaj, mislim da k800 još uvijek nije brandiran, odn. VIPnet predstavlja trenutno "dobavljača" i "distributera" za taj model.
Tek kad mu cijena potone ne nekih 2400kn, mislim da slijedi brandiranje.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
ponuda je zanovljena s nekoliko uređaja http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=8724112
Danas su došli novi mobiteli:
Sony Ericsson Z550i
Sony Ericsson K610i
Motorola V1075
i najvažnije od svega Nokia N73![]()
bravo za VIP![]()
Beginnings come at random, but endings always have a reason.
Slazem se ovdje jedino taj v630 je s razumnom cijenomIzvorno postao Scitec
Bookmarks