To mozes bez problema raditi na 1 GHz Celeronu. Obrada slika nije zahtjevna niti pola koliko obrada videa, 3D, igre i slicne stvari.Izvorno postao microhard
To mozes bez problema raditi na 1 GHz Celeronu. Obrada slika nije zahtjevna niti pola koliko obrada videa, 3D, igre i slicne stvari.Izvorno postao microhard
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
aj malo smo predaleko otisli sa temom...postujem tuđe, al se svojeg držim, jer znam kaj govorim, nebi reko da nisam iskusio..al nije bitno..
kolegi sam koji je postavio pitanje, pito sam ga da jel misli na obicnog athlona ili 64 bita...sad tu postoje nejasnoce...
Ako je 64 bita onda athlon definitivno...
puno pozdrava!![]()
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
Ja sam upetljao Intela samo s namjeroj da čovjeka savjetujem da se strpi s kupnjom jer cijena AMD-ovih procesora pada, jer je stigao core2duo koji po svemu sudeći ima puno bolje performanse od bilo kojeg AMD-a pa i od famoznog fx-60 (osrednji core2duo ). Evo link pa čitajte:http://www.anandtech.com/cpuchipsets...spx?i=2802&p=2
A predrasuda nema ni prema AMD-u ni prema Intelu jer ih imam oboje.
A šta ako čovjek možda već ima ploču za AMD-a? Ploče koje podržavaju Conroe baš i nisu jeftine...Izvorno postao AXL
U tom slučaju ništa, neka uzme athlona ali neka pričeka jer će ušparat.
Inace ja sam vec od davno kupio Athlon64 3400+ tak da nemorate vise raspravljati...
Bookmarks