Intel ima bržu konverziju videa. inače imam p4 3200 Mhz i atlona 64 3800+ tako da znam o čemu pričamIzvorno postao microhard
Intel ima bržu konverziju videa. inače imam p4 3200 Mhz i atlona 64 3800+ tako da znam o čemu pričamIzvorno postao microhard
da...uredu..pusti mark pa da vidimoIzvorno postao AXL
![]()
bavim se testiranjem i ko će postić bolje perfonmanse vidjet ćemo...
a za manju paru gledano...
ja osobno koristim FX 60 radi odlično.
Zadnji uredio microhard : 04-08-2006 u 14:36
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
To ti vjerujem, stvarno jak proc. Samo da pojeftini.
Kako se dječica pale na benchmarkiće, to je nevjerojatno...
Ljudi nemojte offat temu, upozoravam vas!
Čovjek je pitao samo za savjet između točno dva određena proca. Ne želim ovdje vidjeti prepucavaja intel vs. amd, takvih smo tema ionako imali previše.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
pa ne palim se na bodove, nego sami boidovi ti ti dokazuju koliko možeš ti oćekivat od toga procesora, i za kaj ti treba, ja se osobno bavim servisom računala, testiranjima, i izradom web stranica, a za izdradu stranice trebaju i slike, a za obradu slike ti treba i neki doslovni procesor, nemogu koristit celerona ili durona prijašnjeg ili tak nekaj...samo hoću reć da amd odnosi velik broj tržišta...a ne zato što ga ja imam..testiram računala, benchmark je broj koji pokazuje koliko vrijedi taj procesor, jer se osjete bitne razlike kod testova između dva proizvođača, ako ne vjeruješ probaj..pa mi javi, ako izgubim dobivaš pivu od mene!!!Izvorno postao domy_os
![]()
You Hack me!
Gle, u benchmarke ne vjerujem ni 5%, oni mi služe samo za testiranje ispravnosti komponenata, za rezultat me nije briga. Očito nisi čuo za marketing, potkupljivanje i te stvari jer zbog toga nisu svi benchmarci jednako naklonjeni svakom procesoru. Ko više plati, taj dobije za svoj proizvod više bodova. Primjera samo 3DMark: ista grafa i memorija, samo drugi proc - bodovi se razlikuju, a igre idu isto. Jel ti ima tu logike?
Ovo je sad previše otišlo u OT pa predlažem ključanje. Autor je tražio usporedbu dva AMD-ova procesora, ne znam ko je tu upetljao Intela...
To mozes bez problema raditi na 1 GHz Celeronu. Obrada slika nije zahtjevna niti pola koliko obrada videa, 3D, igre i slicne stvari.Izvorno postao microhard
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
aj malo smo predaleko otisli sa temom...postujem tuđe, al se svojeg držim, jer znam kaj govorim, nebi reko da nisam iskusio..al nije bitno..
kolegi sam koji je postavio pitanje, pito sam ga da jel misli na obicnog athlona ili 64 bita...sad tu postoje nejasnoce...
Ako je 64 bita onda athlon definitivno...
puno pozdrava!![]()
You Hack me!
Ja sam upetljao Intela samo s namjeroj da čovjeka savjetujem da se strpi s kupnjom jer cijena AMD-ovih procesora pada, jer je stigao core2duo koji po svemu sudeći ima puno bolje performanse od bilo kojeg AMD-a pa i od famoznog fx-60 (osrednji core2duo ). Evo link pa čitajte:http://www.anandtech.com/cpuchipsets...spx?i=2802&p=2
A predrasuda nema ni prema AMD-u ni prema Intelu jer ih imam oboje.
Bookmarks