Ili isto ili manje... u svakom slučaju može se jedino mjeriti sa Celeronom, kojega često potuče u nekim taskovima
Ili isto ili manje... u svakom slučaju može se jedino mjeriti sa Celeronom, kojega često potuče u nekim taskovima
ovo je sve uzalud kad covjek nije rekao za koji socket kupuje .
AMD Sempron 64 3400+, 1600 MHz, 256 kb c., socket 754, BUS 800 MHz, BOX (Palermo)
Cijena 733,00 kn (sa PDV-om)
AMD Athlon 64 3200+, 2000 MHz, 512 kb c., socket 939, BUS 2000 MHz, BOX (Venice core)
Cijena 1.041,00 kn (sa PDV-om)
Izvor Hg-Spot.
Athlon 64 3200+ je bolji izbor, ima više cachea. kranji izbor je na tebi![]()
I atlona u konverziji videaIzvorno postao Krompirko
HE! HE!Izvorno postao AXL
Pa ovo je postalo stvarno rupa u znanju..kupi ti inela p4 3200 Mhz, i AMD-a 64 3200+, pa pusti da vidis ko ce brze konventirat...pa mi se onda javi..ako ko zeli testove u *.pdf-u posaljem mu pa nek sjedi, proucava i place...![]()
![]()
![]()
![]()
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
Intel ima bržu konverziju videa. inače imam p4 3200 Mhz i atlona 64 3800+ tako da znam o čemu pričamIzvorno postao microhard
da...uredu..pusti mark pa da vidimoIzvorno postao AXL
![]()
bavim se testiranjem i ko će postić bolje perfonmanse vidjet ćemo...
a za manju paru gledano...
ja osobno koristim FX 60 radi odlično.
Zadnji uredio microhard : 04-08-2006 u 14:36
You Hack me!
To ti vjerujem, stvarno jak proc. Samo da pojeftini.
Kako se dječica pale na benchmarkiće, to je nevjerojatno...
Ljudi nemojte offat temu, upozoravam vas!
Čovjek je pitao samo za savjet između točno dva određena proca. Ne želim ovdje vidjeti prepucavaja intel vs. amd, takvih smo tema ionako imali previše.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
pa ne palim se na bodove, nego sami boidovi ti ti dokazuju koliko možeš ti oćekivat od toga procesora, i za kaj ti treba, ja se osobno bavim servisom računala, testiranjima, i izradom web stranica, a za izdradu stranice trebaju i slike, a za obradu slike ti treba i neki doslovni procesor, nemogu koristit celerona ili durona prijašnjeg ili tak nekaj...samo hoću reć da amd odnosi velik broj tržišta...a ne zato što ga ja imam..testiram računala, benchmark je broj koji pokazuje koliko vrijedi taj procesor, jer se osjete bitne razlike kod testova između dva proizvođača, ako ne vjeruješ probaj..pa mi javi, ako izgubim dobivaš pivu od mene!!!Izvorno postao domy_os
![]()
You Hack me!
Bookmarks