Athlon 3200+
Jel bolje uzeti AMD Athlon 3200+ ili AMD Sempron 3400+ ?
Athlon 3200+
athlon64 3200 da , prije semprona 3400
ali athlona 3200 , dakle za socket A - NE
sempron 3400 nije socket a nego socke 754...
nebitno, razlika je velika...
i amd i intel proizvode procesore samo za office , za multimediju, za servere i za super racunala...
sempron je najniza kategoriji kod AMDa...
pandan nekoć poznatom duronu.Izvorno postao Krompirko
u svakom slučaju, jasno je, uzimaj athlon
-definitivno Athlon 3200+!!!!Izvorno postao Black_Hawk
![]()
Zar sempron nema vise cache-a ?
Ili isto ili manje... u svakom slučaju može se jedino mjeriti sa Celeronom, kojega često potuče u nekim taskovima
ovo je sve uzalud kad covjek nije rekao za koji socket kupuje .
AMD Sempron 64 3400+, 1600 MHz, 256 kb c., socket 754, BUS 800 MHz, BOX (Palermo)
Cijena 733,00 kn (sa PDV-om)
AMD Athlon 64 3200+, 2000 MHz, 512 kb c., socket 939, BUS 2000 MHz, BOX (Venice core)
Cijena 1.041,00 kn (sa PDV-om)
Izvor Hg-Spot.
Athlon 64 3200+ je bolji izbor, ima više cachea. kranji izbor je na tebi![]()
cuo sam da athloni imaju neke probleme sa pregrijavanjima.rekli su mi neki da su crkli za nekih pol god,drugi kazu da su to gluposti
jel zna neko nesto o tomu?
Athlon 3200+ misliš na 64 bitni?! ili XP, nisi naznaćio...Izvorno postao Black_Hawk
![]()
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
Ja ti preporučam da ništa ne kupuješ još. AMD je najavio smanjenje cijena svojih procesora od 40-70%. Za koji tjedan dolaze Intelovi dvojezgreni procesori, cijene oko 1400 kn na više. oni gotovo najslabiji bi trebali imati bolje performanse od FX-a. Na što AMD nema odgovor pa spušta cijene... Strpi se.
Nemaju problema s pregrijavanjem. Prije kojih godinu i pol na tržište istočne europe je stigla serija s greškom atlona 64 koja je trebala biti uništena... ali eto završila kod nas. ti procovi su rikavali.Izvorno postao denis.ii
I atlona u konverziji videaIzvorno postao Krompirko
HE! HE!Izvorno postao AXL
Pa ovo je postalo stvarno rupa u znanju..kupi ti inela p4 3200 Mhz, i AMD-a 64 3200+, pa pusti da vidis ko ce brze konventirat...pa mi se onda javi..ako ko zeli testove u *.pdf-u posaljem mu pa nek sjedi, proucava i place...![]()
![]()
![]()
![]()
You Hack me!
Intel ima bržu konverziju videa. inače imam p4 3200 Mhz i atlona 64 3800+ tako da znam o čemu pričamIzvorno postao microhard
da...uredu..pusti mark pa da vidimoIzvorno postao AXL
![]()
bavim se testiranjem i ko će postić bolje perfonmanse vidjet ćemo...
a za manju paru gledano...
ja osobno koristim FX 60 radi odlično.
Zadnji uredio microhard : 04-08-2006 u 14:36
You Hack me!
To ti vjerujem, stvarno jak proc. Samo da pojeftini.
Kako se dječica pale na benchmarkiće, to je nevjerojatno...
Ljudi nemojte offat temu, upozoravam vas!
Čovjek je pitao samo za savjet između točno dva određena proca. Ne želim ovdje vidjeti prepucavaja intel vs. amd, takvih smo tema ionako imali previše.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
pa ne palim se na bodove, nego sami boidovi ti ti dokazuju koliko možeš ti oćekivat od toga procesora, i za kaj ti treba, ja se osobno bavim servisom računala, testiranjima, i izradom web stranica, a za izdradu stranice trebaju i slike, a za obradu slike ti treba i neki doslovni procesor, nemogu koristit celerona ili durona prijašnjeg ili tak nekaj...samo hoću reć da amd odnosi velik broj tržišta...a ne zato što ga ja imam..testiram računala, benchmark je broj koji pokazuje koliko vrijedi taj procesor, jer se osjete bitne razlike kod testova između dva proizvođača, ako ne vjeruješ probaj..pa mi javi, ako izgubim dobivaš pivu od mene!!!Izvorno postao domy_os
![]()
You Hack me!
Gle, u benchmarke ne vjerujem ni 5%, oni mi služe samo za testiranje ispravnosti komponenata, za rezultat me nije briga. Očito nisi čuo za marketing, potkupljivanje i te stvari jer zbog toga nisu svi benchmarci jednako naklonjeni svakom procesoru. Ko više plati, taj dobije za svoj proizvod više bodova. Primjera samo 3DMark: ista grafa i memorija, samo drugi proc - bodovi se razlikuju, a igre idu isto. Jel ti ima tu logike?
Ovo je sad previše otišlo u OT pa predlažem ključanje. Autor je tražio usporedbu dva AMD-ova procesora, ne znam ko je tu upetljao Intela...
To mozes bez problema raditi na 1 GHz Celeronu. Obrada slika nije zahtjevna niti pola koliko obrada videa, 3D, igre i slicne stvari.Izvorno postao microhard
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
aj malo smo predaleko otisli sa temom...postujem tuđe, al se svojeg držim, jer znam kaj govorim, nebi reko da nisam iskusio..al nije bitno..
kolegi sam koji je postavio pitanje, pito sam ga da jel misli na obicnog athlona ili 64 bita...sad tu postoje nejasnoce...
Ako je 64 bita onda athlon definitivno...
puno pozdrava!![]()
You Hack me!
Bookmarks