Kako misliš "nema"? Ako misliš pri pisanju poruka i u imeniku, probaj u postavkama "writting language" - hrvatski.
Pozdrav... Evo imam jedan problem sa Nokiam 6630...
Nakon što sam Instalirao Eti Camcoder 2, program mi nije radio... Nakon par pokušaja da pokrenem program, odustao sam i "odinstalirao" program...
Nakon toga sam isključio i uključio mob, i smanjio mi se font slova, i više nema "hrvatskih" znakova (č,ć...)
Probao sam sa *#7370#, ali neide...
Šta da radim?? HELP
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Kako misliš "nema"? Ako misliš pri pisanju poruka i u imeniku, probaj u postavkama "writting language" - hrvatski.
Ma nemislim na to... Nego nema mi u izbornicima, i u onim "pop-up" "prozorčićima", npr: Pomoć mi pise Pomo...
Kužiš na štop mislim... Jezik telefona mi je postavljan na automatski, i sve piše na hrv, samo nema š,č,ć...
A šta da radim sa FONTA... Slova su mi skroz mala...
Nemam pojma, ne kužim to s hr slovima, nisam nikad eksperimentirao jer mi je stalno postavljeno na engleski. Znači prije reseta, je bilo normalno?![]()
A glede fontova, možda je bio instaliran neki drugi font, pa se nakon reseta vratio na defaultni.
MA prije reseta je bilo sve uredu... Bila su normalna slova i bila su sva...
Ma nije bio nikakav drugi font instaliran, jer su sad slova ful "uska"... Prije ko da su bila Boldana, u odnosu na kako je sad...
Kako da to vratim na normalu??
Dal da formatiram karticu, možda je neki program na njoj u kujcu, ili da formatiram memo telefona...
Daj mi opali jedan skrinšot menija da vidim koliki su to fontovi
Daj mi samo reci kak da okinem skrinšot? Jel treba neki program? (ak da, daj pliz neki link)
Evopar screenshotova...
Neznam dal su ko te što si ti postavio, jer mi se ta tvoja slika ne otvara...
i još jedna...
![]()
Vidiš da ti je instalirana tema, a u njoj fontovi. Vjerovatno je na MMC-u. E sad uđi u teme i odaberi defaultnu. Jesi li ovu istu temu koristio prije reseta ili neku drugu? Možda su se hr. slova u temi pobucala, ako su bila instalirana na C drive (koji se formatirao sa soft resetom), a tema na E (kartica). Najprije probaj odabrat defautnu temu u Alati - teme, pa da vidimo šta će se dogodit.
Probaj s Font Removerom, taj program obrise font i vrati tvornichki, mozda ti to pomogne..
Evo link za DOWNLOAD
Ak ti treba ETI Camcorder v2.2 koji radi reci pa cu ti uploadat, testirao sam na 6680 i radi.
Temu sam koristio i prije reseta i sve je bilo normalno... Evo stavio sam defaultanu temu, ali ništa...
Da ta tema koju sam koristio je bila na MMCu
Evo screenshot...
E da, nisam bio instalirao nikakve druge fontove...
@Shamanix, probat cu s tim... Hvala
Hvala vam oboji... Izgleda da je bio neki font u pitanju, jer kad sam instalirao front remover, i izbrisao font, resetirao mob, sve radi super...
Još jednom HVALA...
E da, Shamanix, daj ako nije problem da uploadaš ETI Camcorder v2.2... THX
Fala na reputaciji Ićo
Evo Eti Camcorder v2.02 ( ne v2.2 sorry ) - DOWNLOAD
![]()
Nema na čemu...
Hvala na pomoći i programu...![]()
![]()
Bookmarks