Zaključak - ne mjenjajte sami baterije več ih platite skuplje...![]()
Shopping i cavrljanje preko mobitela omiljena su zabava vecine žena, no za 33-godišnju stanovnicu Amsterdama, idealan dan pretvorio se u nocnu moru, nakon što joj je njen mobilni ljubimac, marke Nokia, eksplodirao u ruci
Nesretnoj ženi mobitel je prije nesreće ispao iz ruke i isključio se, a nakon što ga je ponovno uključila, mobitel je eksplodirao, nanijevši joj opekotine po licu i vratu. Na mjesto nesreće ubrzo je došla i hitna pomoć.
Glasnogovornik Nokie potvrdio je da je mobitel njihove proizvodnje, no ne i baterija te namjeravaju provesti istragu o ovom incidentu. Također upozoravaju da mnoge vrste jeftinijih zamjenskih baterija nemaju osnovne sigurnosne postavke te da je ovo već četvrti sličan slučaj u posljednjih šest mjeseci.
Zaključak - ne mjenjajte sami baterije več ih platite skuplje...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
to se ovi iz Nokie samo izvlace da baterija nije bila njihova
Ako si gladan pojedi nesto
Ma baterija je sigurno bila nokijina ali 'made in maroco, china, taiwan'... no sve je danas tako i sumnjam da je bat išta lošija nego da je 'made in finland'. Vjerojatno je došlo do kvara tog sigurnosnog mehanizma pri padu telefona na pod.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
znam jednog lika kojem je eksplodirao ericsson zato sta mu je bio na suncu nekih pola sata
ma rjesenje je NE KUPUJTE NOKIJE!!!!
Nego kupujte Siemense!!!Poslao: coma_zgb
ma rjesenje je NE KUPUJTE NOKIJE!!!!![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ma moze i SE ajde, protiv njih nemam nista
Ups, izvlačimo se...![]()
E coma,coma!
Otkad to?
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Možda mu šteka SL45 pa si dozvoljava razmišljanje i o drugim opcijama...![]()
pa necu pljuvati bezveze po SE kada nemam nista protiv njih, ali ipak siemens je siemens!
Evo ga , vratio se na pravu liniju...![]()
i sony-ericssoneIzvorno postao Eminem
![]()
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
iskreno neznam sto vidite u siemensu (nemojte me odmah napast, ali sam morao to napisat jednom na ovom forumu). meni stara ima siemens i ja NEPREGLEDNIJI mob u zivotu nisam vidio! o dizajnu da ne govorim. to je moje misljenje!
meni je nokia daleko najbolja sto se funkcija i izvedbe uopce tice...
pa sad, tema je stara 2g a siemens se u to vrijeme jako pogorsao. a inace mi je osobno siemensov meni najpregledniji, a meni od njoke mrzim, sve je to stvar osobnog ukusa
Nije ovo prvi put da Nokija eksplodira, uvjek kazu koristite tudju bateriju, pa damn nokijevac napravi ti mobitel koji nije potencijalna bomba.... hihihihiiii
Nokije su dobri mobovi, ali ti treba oruzani list za njih, prvo malo su velike, al nema veze SX1 je veci od vecine Nokija, a tek siri hihihidud, a u zadnje vrijeme nokije eksplodiraju, neces smiti u AMeriku i London s nokijom otici
Neka sve to, greska se mora s vremena na vrijeme dogoditi, ali ovo su eksplozivne greske hihihidud
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
od 5 nokia meni ni jedna nije eksplodirala a jedna je pala s visine od 6 metara!!!
Bookmarks