Ja osobno pomalo izbjegavam Olympus!Izvorno postao bekibeki
Cinjenica je da su njihovi modeli uvijek kaskali za konkurencijom i da gotovo nikada nisu bili best buy, pogotovo u ultra compact i compact klasama.
Novi Olympusi krecu izgleda u novom smjeru, sto se toga proizvodjaca tice, pa u duhu toga nemam niti sto za prigovoriti za mju700. U rukama ga nisam imao, a na papiru sve izgleda OK.
Svi aparati koji su ti usli u uzi odabir, ukljucujuci i model Z1, slice kao jaje jajetu, mozda ne po vanjskim obiljezjima ali po performansama i mogucnostima, svakako da!
Dakle, moj savjet ti je da odseces do ducana koji ima modele koje su usli u uzi izbor, ili ako ih nema u jednome ducanu, odes u vise njih, pogledas i primis u ruke one modele o kojima ovdje govorimo. To ce ti dati jednu novu dimenziju i vjerujem da ce ti svakako pomoci u odluci.
Sto se boje i torbice tice...to sam znao! Imas cak i tema gdje pokusavamo razjasniti te cudne razlike u bojama i sl., kod Sony modelaIzvorno postao RAUL
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=16051
Ali ISO 1000 me moram priznati iznenadio...bio sam uvjeren sa W40 ima ISO do 800!
Ponuko si me da to dodatno istrazim i definitivno si u pravu...dakle W40 ima ISO osjetljivost do 1000!

Odgovori uz citat
Bookmarks