da li su ti telefoni prije kupljeni na firmu individualno? ako jesu oni vjerojatno vide da su to več telefoni od firme, ili ste ih kupili svaki sam sebi pa ste brojeve ujedinili u VPN?
da li su ti telefoni prije kupljeni na firmu individualno? ako jesu oni vjerojatno vide da su to več telefoni od firme, ili ste ih kupili svaki sam sebi pa ste brojeve ujedinili u VPN?
Kupili smo kod njih 4 mobitela. W800, N6280 i dvije V3 i ujedinili brojeve u vpn. I opet sam zvao službu i rekli su mi da ću to plaćat svaki mjesec i da nam je žena trebala reć tam za to, al ona nije imala pojm a na naše pitanje da li ima neka razlika rekla je da nema
....i sad plaćamo 46 kn na mjesec za svaki broj jer je to cijena prepisivanja koda sa SIM kartice u njihove kompove
p.s daj zamisli da nam nakon 6 mjeseci počne dolazit 146 kn mjesečne naknade![]()
sorry na OT-u i fakat bed kaj su te zaje*ali za pretplatu, ali me zanima jel tako kod svih operatera da kad prelaziš na pretplatu da moraš dodatno plačati?
...manje je više...
A možda si trebao malo jasnije postaviti pitanje službi za korisnike... Možda te nisu shvatili...
Ja sam se osobno uvjerio, da je najbolje otići direktno u centar (VIP ili T-mob), i tamo pitati, jer će ti sve objasniti...
E da, ko što je netko već rekao, pročitaj ugovor, pa ako su oni krivi, onda odeš do njih i sve im objasniš...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Takvo nesto ne postoji. izgleda da se vi ne razumijete.Izvorno postao subtex1
Postoji eventualno nakanada kada mijenjaš platežno odgovornu osobu ili mjenjaš tarifu ali su te naknade jednokratne i iznose 60-ak kuna ako se ne varam.
definitvno tih 46 kuna nema veze s onime što si napisao.
dobar grah daleko se čuje
Slažem se s Neredom...
iznos od 46 kn nema smisla... da je 100kn il 200kn onda bi to bile naknade... može biti da je preuzimanje ugovora s fizičke osobe na tvrtku...
www.oldiesclan.com
Ne znam, vidjet ću kad dobim račun za 5 mjesec.A platežno odgovorna osoba se nije mijenjala jer je mom starom prijašnja pretplata također bila na firmu i sad ju je prebacio na ovu + 3 nove pretplate dodaneIzvorno postao KaKaV NeReD
Bookmarks