mislim da se ipak radi o naknadi za radijsku frekvu. provjeri jos jednom iznos tocan i malo izracunaj koliko dana ti je bila pretplata i vjerojatno ces doci do cifre od 12,5 kn mjesecno za radijsku frekvenciju.
mislim da se ipak radi o naknadi za radijsku frekvu. provjeri jos jednom iznos tocan i malo izracunaj koliko dana ti je bila pretplata i vjerojatno ces doci do cifre od 12,5 kn mjesecno za radijsku frekvenciju.
dobar grah daleko se čuje
Izvorno postao KaKaV NeReD
Da ne piše slučajno 48 kn?
48 / 4 = 12,5 kn po broju
www.oldiesclan.com
Prvo obračunsko razdoblje mi je bilo 3 tjedna. Kad sam dobio račun dobio sam ispis za svaki broj posebno i na svakom listu je bilo mjesečna naknada 46 kn (46 *4= 184 kn). Cijeli račun je bio oko 800 kn. Sad mi je još stari reko da ćemo to plaćat svih 6 mjeseci.
184*6=1104 kn jer nisam uzeo nove brojeve
ja shvatio da si dobio 46 kn ukupno za sve brojeve.
ne znam ako su ti izricito naglasili da ces biti oslobodjen pretplate 6 mjeseci onda je cudno. Koliko se sjecam po informacijama na webu od prije nekoliko tjedana skuzio sam da je rijec o novim dakle potpuno novim korisnicima kao sto i vecina takvih akcija ima naglasak jer su svi operateri zeljni novih korisnika.
sto reci nego zali se ako mislis da si u pravu, ali prije toga procitaj sto ste potpisali (Ugovor) jer ako ne stoji da ces bit oslobodjen mislim da ste se onda sami presli.
dobar grah daleko se čuje
sto je najgore ni sam djelatnik nezna te sve moguce i nemoguce cake..zapleli su sami sebe!!!Izvorno postao KaKaV NeReD
da li su ti telefoni prije kupljeni na firmu individualno? ako jesu oni vjerojatno vide da su to več telefoni od firme, ili ste ih kupili svaki sam sebi pa ste brojeve ujedinili u VPN?
Kupili smo kod njih 4 mobitela. W800, N6280 i dvije V3 i ujedinili brojeve u vpn. I opet sam zvao službu i rekli su mi da ću to plaćat svaki mjesec i da nam je žena trebala reć tam za to, al ona nije imala pojm a na naše pitanje da li ima neka razlika rekla je da nema
Po kojoj je to matematici?Izvorno postao Scitec
Najnovijoj... ne znaš juIzvorno postao bluntafari
![]()
![]()
www.oldiesclan.com
Bookmarks