Mislim da im je dosta besplatnog - ipak je to promo akcija pa one koje je to zanimalo več su probali...
Vrijeme
Sport
Vic dana
Djevojka dana
Decko dana
Sto mislite, hoce li nam nas dragi VIP sljedeci mjesec omogucit crtani vic dana besplatno? Ja mislim da bi trebao, jer u toj akciji svaki mjesec ide druga kategorija, a krenule su redom kojim su u cijeniku, dakle: vrijeme, sport, vic, djevojka, decko (sumnjam da ce zadnje 2 bit besplatne).
Usput ispunite anketu.
Mislim da im je dosta besplatnog - ipak je to promo akcija pa one koje je to zanimalo več su probali...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Hehe, misliti je drek znati![]()
evo vidim na vipu da je vic besplatan
Zar nisi dobio poruku da je besplatan?
WOW, zbilja utješno...
Pvo me podsjeća na onaj period kad su promovirali WAP svi su ga koristili dok je bio besplatan a sad ništ' (ili samo eksperimentalno)...
jest, besplatno je, ali je jako losa usluga... jednom dnevno, i lose jako...
Ne sviđa se ni meni... i prebrzo se vrte stranice a neda mi se poslije gledat svaku posebno...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ovo je barem dobra prilika za testiranje kategorija u slučaju da se na jednu odlučimo kasnije kada nebude besplatna.
Eto nekog pametnogPoslao: sms freak
Ovo je barem dobra prilika za testiranje kategorija u slučaju da se na jednu odlučimo kasnije kada nebude besplatna.![]()
Ja ih sve istestiro od 6 mjseca prošle godine kad je došao MMS pa je bio besplatan do početka 2003... jedino kaj IMO vrijedi je vremenska prognoza.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Šmrc,
a netko kao da koristi one SMS informacije i igre...
Bookmarks