sta tako dugo treba cekati da tipke reagiraju.. sramota.
Bas sam na pocetku napomenio da su te tipke jedina stvar u koju se moze posumnjati
gdje si nabavio d900?? zar ga vec ima, kolika cijena?
sta tako dugo treba cekati da tipke reagiraju.. sramota.
Bas sam na pocetku napomenio da su te tipke jedina stvar u koju se moze posumnjati
gdje si nabavio d900?? zar ga vec ima, kolika cijena?
možete se i javiti
na mojemu, konkretno, nema tako dugoga odaziva, ali mrvicu kasni...recimo 2-3 desetinke dulje nego na obicnim tipkama
napravit cu jedan review kroz koji dan![]()
aj malo opisi.
ostaju li jako tragovi prstiju po njemu?
kakav je klizni, klima li se sto?
software, jel dovoljno brz?
mozes mjenjati melodije poruka u npr svoju neku mp3icu?
i de malo jos o toj tikovnici objasni
eto, mene zanima![]()
![]()
Daklem...
Krenimo od izgleda...vecina Vas zna kako mobitel izgleda. Tipke na vanjskome dijelu su osjetljive na toplinu, i reakcija je izvrsna. Kada koristite mobitel, svijetle četiri tipke na vanjskome dijelu mobitela za osnovne funkcije. Paljenjem music ili video playera, vidljive postaju još 3 tipke oko centralnog. Njihove su funkcije play/pause, rw, fw. Također su tu i tipke na bočnoj strani za prečace: MP3 player i kamera. Pored njih je tipka za paljenje uređaja i otključavanje „magične“ tipkovnice. Hmmmmm da... međutim, ima jedan nedostatak...tragova prstiju ima kao u priči...ali jedan bris u majicu i sve 5
Ekran je prekrasan, boje su vrlo čiste, i čitljiv je i na jakome suncu. Osobine zvučnika se nisu promijenile u odnosu na D600. Zvuk je na solidnoj razini. Klizni mehanizam je napravljen vrlo dobro, nigdje se ne klima. Bar za sada![]()
Melodija poruka ima samo 10, i ne može se staviti mp3. Nažalost
Najveći nedostatak je utor za USB kabel/slušalice, koji se nalazi na bočnoj strani telefona, te je potrebno više pažnje prilikom stavljanja telefona u džep hlača da se nešto ne bi savinulo.
Telefon je vrlo solidno napravljen, čvrst je i ništa ne klepara, škripi ili kriči
Kamera je solidna, slika se može bez ikakvih dvojbi stati uz sliku SEa. U svemu osim u makro modu.
Moja nova ljubav...
Ako zamijetim još nešto, napišem tu pa si čitajte. Ako imate kakvih pitanja, samo naprijed![]()
zanima me kako funkcionira spajanje s kompom, koja je brzina?
Preko bt i kabela..
Postoji li mogucnost citanja dokumenata u wordu i pdf formatu?
![]()
security code po defaultu je.....
ako netko zna?
za brisanje kontakta u imeniku..
hvala
Evo da i ja dam komentar, mob sam si kupio i vidim da je strava, camer, tipke, ekran, i dodatna memorija.
Touch tipke su strava, uz malo vjezbe sve se da.
Svako ima svoj ukus, moram reci da je e900 zasluzio 5/5
mislim da je 0000,ako nije promjenjenIzvorno postao vkosalec
Bookmarks