Dizajn mi je ok, ali nista revolucionarno ne donosi. Ima samo bolju kameru od D820 i to je to, jos je malo deblji naspram D820. Samsung ko samsung, samo ih izbacuje na trziste.
Dizajn mi je ok, ali nista revolucionarno ne donosi. Ima samo bolju kameru od D820 i to je to, jos je malo deblji naspram D820. Samsung ko samsung, samo ih izbacuje na trziste.
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
specifikacije i ostalo stoje i to je ok.Izvorno postao xianfu
no užasno me iritira to što kod novijih samsunga koji imaju klizni mehanizam, uvijek izlaze sa crnom stock bojom. počevši od D500... šta ne stave recimo srebrno kučište iliti možda plavo, crveno....
Jako puno sličnosti od prijašnjih modela... trebali bi se malo potruditi da naprave nešto malo različitije od ostalog.
meni izgleda bolje od d820(mozda nece uzivo), ali ukusi su razliciti
svi ga usporedjuju s kg800 u cemu mislim da je e900 bolji po izgledu a pogotovo po mogucnostima..
bit ce zanimljivo vidjeti cijenu
kakve su to tipke sto se "ne vide" na gornjem djelu?
da, ako se ne varam postoji srebrni d500
ma te tipke su ti ona nova fora,kao na lg-u ,w850....
Misliš one kaj su osjetljive na toplinu...a kaj se na radi o LG-u K850? Možda sam u krivu...
E900 ne donosi ništa revolucionarno, osim eventualno dizajna i te fore s tipkama...
Bom Chicka WahWah
pa to i ne znam jesu to neke tipke osjetljive na tolinu? (ako jesu to mi se cini bezveze i samo veca mogucnost kvarenja)
ako nisu takve super, nego kakve su onda?![]()
kakve su tipke na kg800? jel ga imao tko u rukama?
da, bit ce zanimljivo sad kad izadje i d870 ovih dana, bas me zanima koji ce biti poularniji![]()
Da to su tipke osjetljive na toplinu kao i kod LG-a. Ne vidim razlog zasto bi se to kvarilo, ipak ne bi si samsung dopustio da da mobitel u prodaju s novom tehnologijom koja nije do kraja istestirana.
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
Izvorno postao GoGs
Postoji i plavi i zlatni E900
Za sve e900 ljubimce imam HR Firmware na raspolaganju + SMS,Antena Mod patch´s
Bookmarks