Od vas imaju sigurnu lovu svaki mjesec, a s ovom akcijom će malo povećat prodaju bonova od 100 i 200knIzvorno postao jdabic1
![]()
Od vas imaju sigurnu lovu svaki mjesec, a s ovom akcijom će malo povećat prodaju bonova od 100 i 200knIzvorno postao jdabic1
![]()
Ja se ne bunim, imam niske cijene 0.39/1.39 i stvarno mi ne trebaju neke posebne akcije, ako bude dobro bude, ako ne bude, meni i dalje dobro.
to je ok al meni je samo debilno sto je na toj tarifi pretplatnik u gorem polozaju!! to nema nigdje!!Izvorno postao JBT
Pa manje-više, pretplatnici su kod svih naših operatera malo zapostavljeni. Npr. VIP je svako ljeto nudio ljeti jeftinije pozive (ono s bonom od 200), postpaid nije imao ništa, Simpa nudi slično kao TELE nadoplatu mislim, od 200 pa ti daju nešto extra, TELE2 ima sada ovu akciju za prepaid.
Vjerojatno računaju da postpaidovci "imaju love", pa im ne trebaju neke drastične akcije davanja dodatnih kuna ili sl.
A, iskreno, nitko od mojih frendova nema postpaid ni na jednom operateru.
Zapravo, kad pogledaš, oni na pretplatnici su vezani ugovorom, tako da hoćeš-nećeš, plaćat ćeš određenu cifru mjesečno i tu im je sigurna zarada, kolika god ona bila... Zato treba akcijama pridobiti prepaid korisnike... Ali, sad smo već debelo u off-u...
Pa Tele2 pretplatnici na Tarifi s mukte brojem ne moraju plaćati 20 kn mjesečno za korištenje mukte broja, ali moraju plaćati 12,5 kn naknade za frekvenciju, što znači da su u plusu 7,5 kuna![]()
A, jakog li plusa... Jednostano, u svim mrežama postoji razlika u cijenama poziva i ostalih usluga između prepaid i postapaid ponude...
Inače, kako sam sestri kupio mob neki dan na Tele2 i kako je aktivirala broj sa 100 kuna na računu, nije dobila onih dodatnih 50 kuna... To šljaka samo za nadoplatu... A ja se već ponadao...
Bookmarks