Ne buniti se, dobili ste zlatni brojIzvorno postao Drug Mile
![]()
Ne buniti se, dobili ste zlatni brojIzvorno postao Drug Mile
![]()
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Nismo dobili nikakav zlatni broj... To eventualno za one koji su si ih rezervirali prije početka rada mreže... Kaj je sa svim ostalim koji su postali pretplatnici nakon toga? Znam da sam vezan ugovorom na 18 mjeseci, ali ako se do isteka ne promijene uvijeti za postpaid, neće biti produženja ugovora...Izvorno postao RAUL
A jeftiniji aparti uz tarife 0 Kuna dozivotno??
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Za 0 kuna doživotno nisi mogao kupiti aparat... Aparat si mogao dobiti nešto povoljnije uz Tarifu 48 ili tarifu 85...
steta sto nisam uzeo potpisao ugovor i uzeo mob povoljnije dok je bila prilika sad vise kita..ako zelim zadrzat stare uvijete!! (tarifa 85).
Ova fora sa 50% mukte je sasvim ok i cijena ispada znatno manje...pretplatnici na tarifi 48 i 0 kn su u pusingu zbog radijske frekvencije inace a sad jos ovo na prepaidu stvarno imam osjecaj da se njima malo pobrkalo u glavi tko daje stalno svaki mjesec sigurno a tko ne!
Od vas imaju sigurnu lovu svaki mjesec, a s ovom akcijom će malo povećat prodaju bonova od 100 i 200knIzvorno postao jdabic1
![]()
Ja se ne bunim, imam niske cijene 0.39/1.39 i stvarno mi ne trebaju neke posebne akcije, ako bude dobro bude, ako ne bude, meni i dalje dobro.
Bookmarks