Evo izračunah da ako kupite 200kn bon i dobite još 100kn mukte, cijena razgovora unutar mreže ispada 0,26kn, a izvan 0,93kn. Naravno ovo se odnosi na tarifu 39.![]()
Evo izračunah da ako kupite 200kn bon i dobite još 100kn mukte, cijena razgovora unutar mreže ispada 0,26kn, a izvan 0,93kn. Naravno ovo se odnosi na tarifu 39.![]()
Vi pretplatnici pređite na pre-peid uz zadržavanje broja.
Tko vam je kriv pa ste još neki dan pohlepno potpisivali ugovore o pretplati za 0kn.
Vecina pretplatnika ionako ne moze otici prije kraja godine tako da se ne zure s akcijama ze pretplatnike....i ja bih nesto, i ja sam pretplatnik))
ste vidjeli reklamu za ovo? hahahaah bolesno...
eh i kad budete gledali obratite pažnju na kraju... piše "tele2 signalom pokriveno je..." dalje neznam gledajte da vidite što piše...
Seriously?
cijela HR je pokrivena, kažu.Izvorno postao Compov
a reklama je jasno rađena po "Štikli".... Ššššš...šlapa![]()
samo sa cime? zelenom travom kamenjem vodom sumom i sl stvarima...al ova fora sa nokijom dobijes i japanke...a meni bas zatrebo karburator za juga!Izvorno postao Inovator
![]()
Ovaj potez s Nokijom 1110 pozdravljam. Čitav paket za 225kn.
pa ja mislim da je pokrivena, sa starim sam bio u debeloj zabiti na nekom polju... bilo je tele2 signala ali 1-2 crtice (mijenja)... ali dost moj mob je radio bez prekidanja dok sam zvao frendicu (samo da vidim kako će radit)Izvorno postao Inovator
Seriously?
tko kaze da se nemoze otici sa pretplate prije kraja godine???????Izvorno postao JBT
ja jucer kupil tu nokiu za 225 kn. mob je odlican, ali samo kao drugi mob. dal sam ga curi da mogu pricat s njom za 0 kn. racun mi se smanjil za 100% od kad mi je ona 0 kn(prije 1.5.). i ona presretna jer je dobila japanke koje bas njezin broj. mislim da je ta akcija odlicna. za 225 kn dobis 125 kn na racun i japanke. u zapresicu su ljudi rezervirali mobitele jer je ogormna navala.
kakve su japanke ?![]()
zelene. cak sam dobio i platnenu vrecicu za njih
Bookmarks