A pretplatnicima kita![]()
A pretplatnicima kita![]()
Pa i neka im kita!Vi nemate kud pobjeci, a prepaid korisnika moraju pridobiti da ostane s njima.
SUPER AKCIJA!!!
Ja sam uvijek takve akcije sa zadovoljstvok koristio kod T-Mobila prije.
Samo je ova akcija za razliku od t-mobilea ipak malo jednostavnija jer možeš kupiti i običan bon dok si na t-mobileu morao kupiti isključivo elektroničkim putem. Znači, bankomati, kartice itd...Izvorno postao 10aLEX
Evo izračunah da ako kupite 200kn bon i dobite još 100kn mukte, cijena razgovora unutar mreže ispada 0,26kn, a izvan 0,93kn. Naravno ovo se odnosi na tarifu 39.![]()
Vi pretplatnici pređite na pre-peid uz zadržavanje broja.
Tko vam je kriv pa ste još neki dan pohlepno potpisivali ugovore o pretplati za 0kn.
Vecina pretplatnika ionako ne moze otici prije kraja godine tako da se ne zure s akcijama ze pretplatnike....i ja bih nesto, i ja sam pretplatnik))
baš toIzvorno postao Drug Mile
![]()
Seriously?
ovo su one t-com fore od prije par ljeta , ili vip student kartice od jesenas .
mnogo kreativno .
ali , mislim jedan piknuti , ionako mi kartica istice jedino je moram naci .
Pa sto se tu vise ima izmislit, ionako svi kopiraju jedni druge.
Ma, nikad zadovoljni... I da je besplatno, nije dovoljno dobro, jer je to već netko prije bio ponudio... Ajde izmisli nešto što još nitko nije, pa im ponudi... Sumnjam da će te odbiti u odjelu marketinga...Izvorno postao Router
![]()
I baš to, pretplatnici su im zadnja rupa na svirali... Loš im je to odnos... Ova ponuda za prepaid, ona ponuda za prepaid... Valjda jedini u svijetu imaju takvu politiku...
sto je tvoj problem ?
jer ocito ih imas .
i ova nokia je bagatela- 225kn sa 100kn i brojem . mislim da ova poluispravna 3310 ide u smece . ovo je best-buy .
dobijes i japanke jos..Izvorno postao Router
cijene tih osnovnih uredjaja su tako niske da se ne isplati kupovat polovnjake stare!!!
Da, ova nokia je dzabe. + dobijes japankeDefinitivno best-buy za zamjenski mob.
A naziv akcije Šššš šlapa![]()
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
To je super akcija. Možeš do 500 kuna dobit besplatno. Samo, tko je spreman dati 1000 kuna do 15. 7.!?
Ne buniti se, dobili ste zlatni brojIzvorno postao Drug Mile
![]()
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Nismo dobili nikakav zlatni broj... To eventualno za one koji su si ih rezervirali prije početka rada mreže... Kaj je sa svim ostalim koji su postali pretplatnici nakon toga? Znam da sam vezan ugovorom na 18 mjeseci, ali ako se do isteka ne promijene uvijeti za postpaid, neće biti produženja ugovora...Izvorno postao RAUL
A jeftiniji aparti uz tarife 0 Kuna dozivotno??
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Za 0 kuna doživotno nisi mogao kupiti aparat... Aparat si mogao dobiti nešto povoljnije uz Tarifu 48 ili tarifu 85...
steta sto nisam uzeo potpisao ugovor i uzeo mob povoljnije dok je bila prilika sad vise kita..ako zelim zadrzat stare uvijete!! (tarifa 85).
Ova fora sa 50% mukte je sasvim ok i cijena ispada znatno manje...pretplatnici na tarifi 48 i 0 kn su u pusingu zbog radijske frekvencije inace a sad jos ovo na prepaidu stvarno imam osjecaj da se njima malo pobrkalo u glavi tko daje stalno svaki mjesec sigurno a tko ne!
Od vas imaju sigurnu lovu svaki mjesec, a s ovom akcijom će malo povećat prodaju bonova od 100 i 200knIzvorno postao jdabic1
![]()
Bookmarks