pa to je namjenjeno za ljude koji rade vise razgovora prema 091 brojevima a ne onima koji malo telefoniraju ako sam dobro shvatio.Izvorno postao Router
pa to je namjenjeno za ljude koji rade vise razgovora prema 091 brojevima a ne onima koji malo telefoniraju ako sam dobro shvatio.Izvorno postao Router
dobar grah daleko se čuje
ma razumjem ja njhovu glad za profitom(nedavno je bilo u novinama da je lik bio na razgovoru na posao u vip i valjda ga je zenska pitala sto je uvijek prvo njima , a on rekao pa korisnici , a ona rekla Da , ali odmah iza PROFITA )
ali ne vidim poantu njihovih akcija kad ti svaku naplati po 30kn - di je tu akcija ak ste mi 30kn maznuli![]()
nem tu akcije...to je lov u mutnom...ako je tko naivan neka onda aktivira....![]()
ne znam jer se netko sjeca preciznije , ali prije par ljeta je bilo ono vip za ekipu - kupis 200kn bon i mozes unutar mreze ful jeftino razgovarati - zasto to ne ponove ?
a ne ovo - daj mi 30kn akcija .
A kaj drugo reći nego "to je vip". Pa niste valjda očekivali da će vam dat nešt bez da platite nešt ekstra. Vip to nikad nije napravio ni neće. Za 30 kn pričaš na teletu 77 minuta unutar mreže (tarifa 39), a ako kupiš bon od 200kn i dobiš još 100kn, minuta unutar mreže ispadne 0,26kn, a prema drugim mrežama 0,93kn. Nadam se da sam dobro izračunao (naravno ovo vrijedi za tarifu 39). Puno bolja akcija (iako viđena) nego na vipu.
Ma nije toliko loša akcija za one koji puno pričaju unutar vip mreže. To je 10kn mijesečno što je relativno prihvatljivo za ove prije navedene. Ipak je to 50% od pune cijene i počinje se već isplaćivat nakon 20min razgovora unutar mreže mijesečno.
Tko toliko troši može mu biti korisno.
Naivni su eventualno oni koji ce u tih 3 (tri) mjeseca pricati unutar mreze manje od 60min, nakon kojih anuliras pocetnih 30 kn.Izvorno postao revo
Bookmarks