Evo da vas barem malo utješim, u Briatniji N80 košta 529 funti, što ti ga dođe isto kao i kod nas. I sad vjerovatno moraju i Britanci poludit kad vide cijene u Njemačkoj.
Evo da vas barem malo utješim, u Briatniji N80 košta 529 funti, što ti ga dođe isto kao i kod nas. I sad vjerovatno moraju i Britanci poludit kad vide cijene u Njemačkoj.
kako god bilo kod nas ce se uvijek moci vidjeti najnoviji mobiteli, najnoviji auti prije nego negdje drugdje jer su nasi ljudi snalazljivi
i bez obzira sto su nam cijene malo jace svi cemo mi naci nacina da dodjemo do mobitela koji nam se svidja![]()
U Britaniji je 430 funti, dakle oko 4500 kn.Izvorno postao Drug Mile
Dok je u Njemackoj oko 680 eura, dakle oko 4900 kn.
Nije bas neka velika razlika...
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Izvorno postao rospaya
Evo gledajne znam odakle ti ta cijena, možda je bez poreza.
![]()
Vjerujem da Britanci moraju platiti malo veći porez jer se neke komponente (ili samo sklapanje mobitela) proizvode in Deutschland, pa su im i cijene malo prihvatljivije.
Inače, cijene su katastrofa kako god okreneš. To što je N80 jeftinija u Berlinu nego u Zagrebu ja nemam nikakve koristi. Da je naručim i platim porez, eto ti cijene iz Mobisa.
Jedino ako tko ima rodbinu tamo...
Za moj džep još uvijek preskupo!![]()
http://www.expansys.com/product.asp?code=121479
Our Price: £439.95 (374.43 exc.)
Was: £549.95 (468.04 exc.) (20% discount)
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
ja bi kupio jel se isplati onda gdje u dučanu ima naj povoljnije??
Bookmarks