Pa u mobisu su cijene iste 5990...pa ne kužim o čemu raspravljmo, osim ako ne računamo crno tržište...
Pa u mobisu su cijene iste 5990...pa ne kužim o čemu raspravljmo, osim ako ne računamo crno tržište...
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
Ma nije to neka velika razlika 200 kn više, manjeIzvorno postao cyberphere
![]()
![]()
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
Uf pa nebih dao tolku lovu za mob....
U njemačkoj je n80 oko 470eura nova (ima crna i srebrna) dok je n91 nova 400eura.
Ja samo ne kužim zašto kod nas cijena tako sporo pada kad su u pitanj ovi skuplji mobiteli,npr. cijena od n70 se nije smanjila ni kune a vani je već punm k...:bunny:
Možda ulogu igra sam Mobis, pošto postaje monopolist na Nokia uređaje na prostoru skoro čitave ex YU. Ako niste vidjeli topic, stavio sam ga pred par dana, Mobis postaje ovlašteni distributer za Srbiju i (valjda još) C.Goru. Već je na tržištu BiH i na našem (HR), pa mu u biti, ide u prilog to "deranje kože" ljudima. Njihova je politika-tko nema, nek kupuje u EU. Mi držimo svoje cijene.
Gledam njihovu stranicu i stvarno nema nikakve logike da N91 i N80 koštaju koliko i N90.
Bookmarks