jel ga mogu zamijeniti u LeaderGL-u, ako da kako?
jel ga mogu zamijeniti u LeaderGL-u, ako da kako?
da, možeš... taj file ti se nalazi u /a/mobile/system . napravi backup svog originala i ja to pošaljem moddani... nadam se da hoćeš pojačati sve...Izvorno postao daspei
EDIT: samo izvadiš svoj iz moba i spremiš ga na sigurno, i ubaciš moddani u /a/mobile/system
http://rapidshare.de/files/21881114/audio_cfg.db.html
ma da znam u p2k nece ocitati pa pitam za GL, a u GL-u ne znam kako da to napravim i kak da backupiram stari
nevezano uz ovo, ukljucila sam par kvacica u GL-u koje ne bi trebale utjecati na sljedece pa se ipak dogodilo, na donjoj traci gdje mi pise
Ph.book | Messages shortcutovima mi je ova desna strana nestala i ne vidi se text od msgs. kao da je odrezano, inace shortcut i dalje radi ali se nevidi da je tamo
evo sto sam enable: email gateway, fun lights, unlock shortcuts i nokon toga puf
Zadnji uredio daspei : 31-05-2006 u 23:24
moraš biti u normal modu....Izvorno postao daspei
odeš na "STRUMENTS"--->resource explorer... zatim /a/mobile/system i tamo nađi audio_cfg . samo nađi taj file, desni klik i copy, pa zatim dolje imaš parcele od kompa i samo paste na sigurno... tako i kad ga hoćeš zamijeniti... copy (ovaj moddani) i paste u /a/mobile/system
Ma neka uradi backup, celog dir_a sustem, na kompu, ako zna da se sluzi totalcommanderom i ovo je isto.
Čovek reče da je pas njegov najbolji prijatelj, pas na to ništa ne odgovori
Athlon2600+ hd 2x120gb ss2 pcmcia tv tornado lan 100mb usb nikad dosta, Intel 2.6 mali, stvarno mali;V300 S35 V3 V3x
Bookmarks