koji flash, flex koristiš?Izvorno postao miro29
Imam jedan problem s V525. Nakon što bi poslao SMS, pokušao bi obrisati poslanu poruku, ali se mobitel smrzne kad pokušam uči u folder s poslanim porukama. Jedina tipka koju prihvaća je crvena tipka (za prekid razgovora). Stavio sam drugi sofver (FLASH i FLEX) i to je samo nakratko riješili problem. Nakon 2 tjedna je opet počeo zezati (ista stvar s folderom za poslane poruke). Što napraviti???
koji flash, flex koristiš?Izvorno postao miro29
E, ajd izvadi karticu i očisti sve kontakte.Izvorno postao GoGs
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
Mislim da nije problem u flash/flex kombinaciji jer je probleme počeo stvarati dok je na njemu bio originalni VIP-ov (VFL) softver. Problem je nakratko riješen stavljanjem novog sofvera, ali se nakon nekog vremena (2, 3 tjedna) vratio. Ne znam koji je flash/flex na mobu jer mobitel sad nije kod mene, al je riječ o sofveru za V600 (mislim da je riječ o SE6452AXXP10F9_V600_ME0Izvorno postao GoGs
TRIPLETS_0B.09.38R_lang0037_reflash, ali nisam siguran)...
Siguran sam da nije problem u kontaktima na kartici jer je problem ostao i kad je stavljena druga kartica. Problem je riješen nakon stavljanja novog softvera, ali se nakon par tjedana vratio.Izvorno postao darius
jel koristis č,ć i sl slova?? hoce zbog toga se dogadjat!!Izvorno postao miro29
Vidiš, vidiš. TO bi mogao biti razlog. Znači, naša slova zablokiraju folder za odlazne poruke... Što napraviti da sad uđem u taj folder (ili da br pobrišem poruke u njemu)?Izvorno postao jdabic1
BTW. Koji je defaultni sigurnosni kod za motorolu (vjerojatno se izbrisao stari kad sam napravio flash/flex)?
000000 (6 nula) ili spojis se preko ttc i tamo vidis koji je!! poruke obrisat sa resetom ili probaj preko kompa ja sam jednom tipu to rijesavao sa resetom!!!Izvorno postao miro29
i opet na kraju je do flasha, flexa... da je ubacio recimo 55R, ne bi imao s time problema... no glavno da je riješeno...Izvorno postao jdabic1
Razmišljao sam o 55R, ali budući da s njega nema povratka (barem koliko je meni poznato), odustao sam. Najprije sam stavio neku verziju pa sam onda kod pisanja poruka imao uključen T9 koji nisam mogao isključit (totalno neupotrebljivo kod pisanja poruka) pa sam morao stavit neki drugi flash/flex da bi dobio normalan mod pisanja sms-a (ovog puta nemam mogućnost odabira T9). Tako da sam ousto od neke naprednije verzije sofvera (da mi se ne bi dogodila da na kraju ne mogu pisat poruke)...Izvorno postao GoGs
Bookmarks