Piše: Windows must now restard because the RPC service terminated unexpectedly
Mislim da imam neki prokleti virus.Kad sam na netu nakon nekog vremena mi izbaci poruku da se mora za minutu ugsiti.Frendica mi šalje neki fajl za to ali nemam ga vremena primit (pre brzo crkne) Ima li netko direktan link za patch ili nešto?
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
Piše: Windows must now restard because the RPC service terminated unexpectedly
To ti je ovaj blaster crv kaj je hrpi škvadre upao... treba ti zakrpa za explorer... stane na jednu disketu, samo je moraš od nekog nabaviti jer je s neta nećeš moći skinuti s obzirom da se crv pokrene kad se logiraš...
Ovo je s http://it.monitor.hr/
Zakrpajte rupe!
Opaki crv MSBlast najviše pogodio kućne korisnike
Novi opaki kompjuterski crv "MSBlast" od početka je tjedna zarazio više od 188.000 računala širom svijeta i zagušio Internet veze prometom u potrazi za novim plijenom. Na vrhuncu svog pohoda, trebalo mu je samo 30 sekundi da pronađe nezaraženo računalo. Za razliku od drugih virusa koji su se nedavno pojavili, ovaj se širi uokolo sam i pokušava zaraziti druga računala spojene na Internet iskorištavajući propust unutar operativnih sustava Windows NT 4.0, NT 4.0 Terminal Services Edition, Windows 2000 i Windows XP, te Windows Server 2003. Tvrtke su većinom zaštićene jer su na vrijeme skinuli Microsoftovu zakrpu, ali su zato najviše pogođeni kućni korisnici kompjutera koji rijetko skidaju automatske "updateove" za svoje OS-ove. Virus je programiran da od 16. kolovoza započne DDoS napad na Windows Update, Microsoftov site koji služi za distribuiranje zakrpi za Windowse. Kako se zaštiti? Skinite zakrpu za svoju verziju Windowsa i nadogradite svoj antivirusni program, za slučdaj da postanete metom.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Haha!Hvala skužio sam malo prije tvog posta.Uz pomoć dragog Getrighta i microsoftove stranice 3 puta sam ga skidao i uspio.
Ovaj MSBlast izgleda opako. Netko ne voli Microsoft...)
Hvala na infu
Bookmarks