Mislim da neće da me navodi od točke A do točke B. Kad odaberem traženu rutu i stavim opciju da pokrene navođenje javi mi da za ovo područje opcija nije moguća (mislim na "turn by turn" navigaciju). Tebi to radi??
Inače nisam skidao mape direktno u mob s ovim programčićem gore nego mi se on sam spoji na net i skida šta mu treba..
da i meni to javlja. a to znaci da treba kupit licencu za nekih 7,99 eura i onda si odkljucas samo onaj dio koji zelis na cini mi se mjesec dana.
Mislim da ce uskoro izletit neki crack jer je sad taj programcic krenuo u dosta siroku upotrebu, a cinjenica je da fakat ima detaljnu kartu.
A usput skinuo sam i Garminov software, ali taj shit ne radi sa bilo kojim BT RECEIVEROM vec moras kupit originalni Garminov Mobile 10.![]()
Gledao sam,koje drzave su na raspolaganju,o Hrv ni rijeci,osim toga sistem hoce koristiti mobivezu za info i skidanje karata i necega drugog,tocno ne kazu sto.Dakle meni se to ne svidja,i Tomica mi je miliji.Osim toga nadam se da ce uskoro izaci nova karta V660.......posto vec za te zemlje ima H,CZ,SK.Pl.V6601223 radi sa tomtom5.20.Pozd
hrvatska nije napisana,al ko ni bih,al se spominje balkan...mozda ipak ima nekaj u tome ,i tome da karta hrv ima 150 mega..
Bookmarks