Map folder mora imati isto ime kao i .pna fajl u folderu mape , npr.
Eastern_Europe.pna
folder mape se imenuje kao
Eastern_Europe-Map
------------------------------------------
ako ni to ne uspije probaj ovako imenovati folder:
Eastern_Europe
Map folder mora imati isto ime kao i .pna fajl u folderu mape , npr.
Eastern_Europe.pna
folder mape se imenuje kao
Eastern_Europe-Map
------------------------------------------
ako ni to ne uspije probaj ovako imenovati folder:
Eastern_Europe
Zadnji uredio symbianer : 22-07-2007 u 16:44
Probao sve moguće ali neće ma kako nazvao taj folder. Nego, da li mi koristimo uopće istu kartu? Tj. da nije na tom linku za download noviji file jer ionako u opisu dolje ispod stoji da je to mapa za PPC i velika je 170MB a ovo je mapa za tomtom i veličina je 101MB odzipano, stara karta istočne europe v.608 je 191MB. Ako ti se da pogledat koji ti je datum fileova u folderu - meni su 9.5.2007 8:48, pa da znam da imamo istu kartu. A ako je to ta karta i kod tebe, onda zaista odustajem.![]()
Pa u tom grmu leži zec , verziju karte možeš saznati tako da otvoriš .pna fajl sa notepadom i sve ti se lijepo pokaže .
Ti si vjerovatno skinuo ovu kartu
ID=Eastern_Europe.pna
739651916
680
build=1466
id=87604
....a ta verzija 680.1466 ne može radit na TT 5 , to je za TT 6 koji radi na Symbianu 3rd edition.
Trebaš skinuti ovu kartu ( Eastern_Europe v6.08 ) i TT će je odmah prepoznati !!
Code:http://rapidshare.com/files/27993992/Eastern_Europe-v6.08.part1.rar http://rapidshare.com/files/29116021/Eastern_Europe-v6.08.part2.rar
Otvorio sa notepadom - verzija 680. A već sam se ponadao da je izašla novija verzija karte koja radi na tomtom5 jer v.608 imam i karta je užasno loša. Hvala na pomoći, sad bar više neću razbijat glavu zašto ne radi.
Moze tko postati novi link na kartu, ovaj od megaupload ne radi![]()
.... a da samo klikneš jednu stranicu unazad i eto karte...
![]()
Ako želim koristiti navigaciju na 6600 moram kupiti još dodatan modul ili što?
zna li netko ide li ovaj tom tom i gps navigacija na nokiu 5500 sport,hvala
NAravno da ide. Iako je po meni najbolja stvar za nokiu ovo:
www.smart2go.com![]()
pozdrav svima,
da dodam i ja 1 pitanje, za rd sam dobio garmin mobile 10 i imam nokiicu 6630
u kutiji sam dobio jos dvd sa europe detailed map .. kad instaliram program na pc vidim sve ulice i sl ali kad sam nakon par sati uspio sam instalirati mobile xt na gsm.. i isprobao kako radi ustanovio sam da grad (ljubljana) ima samo par ulica i autoput okolo, znam sad cete pa slovenija je tak i tak mala ali ja to ozbiljno... kad sam se malo raspitao saznao da ima adria route dijetalnije mape ali kao sto su mi rkeli na garminu mobile verzije za gsm-e (symbian) jos nema.. pa me zanima zar netko koristi ovu kombinaicju s nekakvim drugim softverom,.. jer npr moj kolega koristi garmin mobile 10 sa hp ipaqom i wins mobile.. s nekim skrekanim softverom (zaboravio koji).. .ako ima netko neku ideju ili sl bio bi zahvalan
(oprostite nalosem hrvatskom)
lp
miha
Koja je posljednja verzija Tom-a i karte za Hrvatsku?
...za N73
Bookmarks