Dobar ti je izbor 6630... Nisi pogriješio... I ja imam taj mob, i mogu reć da je super...
Ono što me zasad iznenadilo (najviše), je to što sam cijeli dan mrcvario mob, razgovrao oko pola sata, a samo je jedna "crtica" baterije manje...
Dobar ti je izbor 6630... Nisi pogriješio... I ja imam taj mob, i mogu reć da je super...
Ono što me zasad iznenadilo (najviše), je to što sam cijeli dan mrcvario mob, razgovrao oko pola sata, a samo je jedna "crtica" baterije manje...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
...daIzvorno postao Ićo
,al kad krenu ostale - odu ti brzo, a da se i ne okreneš ...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Da, upravo su crtice na svim Symbianima - koma, odn. kako kaže Eminem, kad ti pođe prva crta, ostale idu dosta brzo. Ne znam zašto je tako ali meni se isto pokazalo i na 6600, 6630, 6680 i n70.
upravo tako ja kad san se ponad da san cili dan istrosija samo crticu na N70 sutra kad san se probudija mob mi je bija ugasen hehehehehheIzvorno postao Mobyy
Ma jučer nakon pola sata razgovora, nestala mi je još jedna crtica... Baterija je puno bolja nego na 6600...
Al nećemo OT...
Nwgo, si razmišljao o 3230... Ima sve što ti zatreba (1,3Mpx kamera, radio, symb, BT, infrared), jedino nisam siguran za stereo...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Izvorno postao Ićo
mislim da sam ja covjeku već odgovorio na pitanje u prošlom mom postu!![]()
mobiteli koje sam mu nabrojao imaju sve ono što je on napisao da traži...
da, 3230 ima stereo(sve gledano na gsmareni).
Izvorno postao symibman
Nema stereo.
Buraz mi ga je imao, znam iz prve ruke.
Testis unnus, testis nullus!
Bookmarks