pricekaj n93 ima sve to i jos puno toga
pricekaj n93 ima sve to i jos puno toga
ma analizirao sam sve symbiane, i nijedan nema sve to sto sam naveo. infrared mi treba da zajeb ove sto na plazmama gledaju kladionicu![]()
...a i zelim funkcionalan mp3 stereo player... i naravno, stereo mislim samo na slusalicama, ovo na mobu je cista glupost...(e398 i samsund d810, mislim)
zasad cu si valjda nabaviti 6630, pa cemo dalje vidjeti...
nista, cekam jos par godina pa cu kupit n93, jer vjerovatno necu imati para kad bude izašla![]()
hvala decki na misljenju pozzzz![]()
VK 1010-IO
Tak sam i ja razmišljao kad sam kupovao symbian , kako budem prcao ove kladioničare i onda sam dobio od frenda 3650 koja ima i IrDa i BT i odna sam se razočaral sa tim IrDa jer ti gotovo ništa ne znači kad trebaš doć praktički 10cm od tv da ti prime!!!!! A mislim da bi te onda kladioničari skužili kaj radišIzvorno postao danyx
Kupi 6680 il 6630 jer su mobovi prehebeni a ak tak patiš za tim radiom onda pikni N70 , mislim da ona ima i radio.
Pozdrav
IMA!!! cak vise njih
3230, n71, , n80, n92, n93!!!
btw. odes na www.gsmarena.com i imas na lijevoj strani ispod popisa marki mobitela "phone finder" ...
Dobar ti je izbor 6630... Nisi pogriješio... I ja imam taj mob, i mogu reć da je super...
Ono što me zasad iznenadilo (najviše), je to što sam cijeli dan mrcvario mob, razgovrao oko pola sata, a samo je jedna "crtica" baterije manje...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
...daIzvorno postao Ićo
,al kad krenu ostale - odu ti brzo, a da se i ne okreneš ...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Da, upravo su crtice na svim Symbianima - koma, odn. kako kaže Eminem, kad ti pođe prva crta, ostale idu dosta brzo. Ne znam zašto je tako ali meni se isto pokazalo i na 6600, 6630, 6680 i n70.
Bookmarks