Nema radio ni infracrveno.Izvorno postao Vuxs
Najbolji izbor ti je N70, ako možeš bez IRa.
Nema radio ni infracrveno.Izvorno postao Vuxs
Najbolji izbor ti je N70, ako možeš bez IRa.
Testis unnus, testis nullus!
Definitivno 3250... Ima sve, jedino neznam za Stereo i infracrveno...
Ili uzmi N70 ako ti je baš potreban radio... Ako ne onda uzmi 6630...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
pricekaj n93 ima sve to i jos puno toga
ma analizirao sam sve symbiane, i nijedan nema sve to sto sam naveo. infrared mi treba da zajeb ove sto na plazmama gledaju kladionicu![]()
...a i zelim funkcionalan mp3 stereo player... i naravno, stereo mislim samo na slusalicama, ovo na mobu je cista glupost...(e398 i samsund d810, mislim)
zasad cu si valjda nabaviti 6630, pa cemo dalje vidjeti...
nista, cekam jos par godina pa cu kupit n93, jer vjerovatno necu imati para kad bude izašla![]()
hvala decki na misljenju pozzzz![]()
VK 1010-IO
Tak sam i ja razmišljao kad sam kupovao symbian , kako budem prcao ove kladioničare i onda sam dobio od frenda 3650 koja ima i IrDa i BT i odna sam se razočaral sa tim IrDa jer ti gotovo ništa ne znači kad trebaš doć praktički 10cm od tv da ti prime!!!!! A mislim da bi te onda kladioničari skužili kaj radišIzvorno postao danyx
Kupi 6680 il 6630 jer su mobovi prehebeni a ak tak patiš za tim radiom onda pikni N70 , mislim da ona ima i radio.
Pozdrav
IMA!!! cak vise njih
3230, n71, , n80, n92, n93!!!
btw. odes na www.gsmarena.com i imas na lijevoj strani ispod popisa marki mobitela "phone finder" ...
Dobar ti je izbor 6630... Nisi pogriješio... I ja imam taj mob, i mogu reć da je super...
Ono što me zasad iznenadilo (najviše), je to što sam cijeli dan mrcvario mob, razgovrao oko pola sata, a samo je jedna "crtica" baterije manje...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Bookmarks