I šta nakraju staviti Yuet MP 1.2 ili ovo?
upravo se spremam za njega a sad ovo
Jesi ti probo yuet (ak jesi jel ima velike razlike između ta dva)?
I šta nakraju staviti Yuet MP 1.2 ili ovo?
upravo se spremam za njega a sad ovo
Jesi ti probo yuet (ak jesi jel ima velike razlike između ta dva)?
mislim da je ovaj bolji. (po funkcijama). no ne mogu tvrditi 100% jer glavnu ulogu tumači stabilnost i brzina istog!Izvorno postao kurbaos
nisam još puno isprobavao ali ovaj je brži. fora je funkcija zaključavanja tipkovnice, još nisam probao engineering mod, fora je phone browser kojim možete prgledavati sve datoteke na mobu (/a,/b,/c), diktafon je brz i kvalitetan.
Treba netko stručniji i bolje upućen isprobat ovaj MP pa napisat utiske.![]()
crnikmet@gmail.com
Putniku bez cilja svaki je smjer dobar! Jer, ako ne zna kamo ide, svaki će ga put baš tamo i dovesti!
a kako se ovo uopće ubacuje u mob?
bas u taj koji posjedujes v360Izvorno postao SoGood
evo bas ponovo citam ovaj post i moram se ispricat zbog previda sja sam neznam na koji nacin procitao u koji mob se ovo uopce uvacuje!! Moja isprika jos jednom. Pozdrav!!
Zadnji uredio jdabic1 : 31-05-2006 u 12:40
Upravo sam isprobo "MRHOLLOW MP za v360" nisam baš dugo čačko al u usporedbi s yuet-om 1.2 je nula bodova!
Što se mene tiče to je samo kozmetika nitijedne korisne sistemske stvari za iskoristiti!
Ima nekih novih tonova, slikica i nešt novo od u java programima al to se sve da staviti i na bili koju verziju!
"0" bodova vraćam se va yuet
koristi RSD Lite - link ti je tu negdi na forumuIzvorno postao SoGood
I ja sam stavio ovaj MRHALLOW MP i ok je, jedino me malo zeza sto je meni 3x3 , al promijenit cu to... ok je !
Evo mene nazad nakon podužeg vremena i odmah naletim na dosta toga novog! Isprobao sam oba MP-a i teško se odlučiti tako brzo za ijednoga: Svaki ima svoje prednosti i mane ali mi se čini da je yuet 1.2 mrvicu bolji ali još je rano za reći! Razlika je taman kako ko ima svoju viziju najboljeg kaj taj mob pruža ali još je daleko do toga kad bu ga neko provalio i napravil kako treba!
Bookmarks