I šta nakraju staviti Yuet MP 1.2 ili ovo?
upravo se spremam za njega a sad ovo
Jesi ti probo yuet (ak jesi jel ima velike razlike između ta dva)?
našao sam mp na stranicama howardforums-a, pa Vam evo njihiv opis i link ako nekog zanima. Ja upravo skidam pa ćemo vidjet!?
http://rapidshare.de/files/21631941/...0_1FF.rar.html
opis:
MrHollow presents... a Motorola v360 MonsterPack .
MonsterPack entirely created by MrHollow... Except the 3rd party items added.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Changes v1.0
iTunes v2.8.1 1000 Song Limit, Media Edition Installed & Enabled (MENU KEY + 5 to enter iTunes)
Skins
- Moto
- Fire Cube (default)
- MModders
DRM Based on SunRay & Modified by MrHollow
Custom Modified CL external screen
Menu 3x3
IM Enabled - Instant Messageing
FEM Enabled - Engineering Menu
Activation List Enabled
Video/Camera Hacks
- 10Mb Limited Recording
- Brightness adjust while recording
- Shutter Tones Removed
- Status icons enabled
- Video Qualities
- mp4 recording
- Styles enabled
Last 10 Dialed Calls Enabled
Last 10 Received Calls Enabled
Digital Clock
Internal Date removed and replaced by custom branding: MrHollow MP
Home Screen Banner: MrHollow MP
Ringtones & Pictures from TransFlash/microSD
Java App Loader Enabled
Java TCK Enabled
Java Standby App
Java Application Priority
Keypad Lock Enabled (Menu KEY + * to LOCK/Unlock keyboard)
Other Information Menu Enabled
Other Information Menu Options Enhanced & Revised
Time & Date Autoupdate Enabled
TTY Setup Enabled
Status Light Enabled
Vibesync Enabled
Battery Save Enabled
MSG Alert Enabled
USB Charging Disabled
Animation Disabled & Removed
Many More Modifications
Custom Ringtones
- Yoda Pack
- Quantum Leap
- A-Team
- Flinstones
- Axel F
- Friends
- Nelly Dilemma
- Pink Panther
- Mission Impossible
- Mail Motha ***ka
- Knight Rider
- Johnny B Good
- Ghost Busters
- Faithless Insomnia
Java Applications
- Opera Minibrowser
- Stopwatch
- Scientific Calculator
- iPhone Explorer 2.0
- Dictaphone
- NoteXP
- Raiden (AirFight)
- Bejeweled (Diamond Game)
- Pinball
- motoTunes (mobile)
EDIT:/ radi O.K./ pa ako netko voli probati neka izvoli!!![]()
![]()
Zadnji uredio unreal : 30-05-2006 u 13:54
crnikmet@gmail.com
Putniku bez cilja svaki je smjer dobar! Jer, ako ne zna kamo ide, svaki će ga put baš tamo i dovesti!
I šta nakraju staviti Yuet MP 1.2 ili ovo?
upravo se spremam za njega a sad ovo
Jesi ti probo yuet (ak jesi jel ima velike razlike između ta dva)?
mislim da je ovaj bolji. (po funkcijama). no ne mogu tvrditi 100% jer glavnu ulogu tumači stabilnost i brzina istog!Izvorno postao kurbaos
nisam još puno isprobavao ali ovaj je brži. fora je funkcija zaključavanja tipkovnice, još nisam probao engineering mod, fora je phone browser kojim možete prgledavati sve datoteke na mobu (/a,/b,/c), diktafon je brz i kvalitetan.
Treba netko stručniji i bolje upućen isprobat ovaj MP pa napisat utiske.![]()
crnikmet@gmail.com
Putniku bez cilja svaki je smjer dobar! Jer, ako ne zna kamo ide, svaki će ga put baš tamo i dovesti!
a kako se ovo uopće ubacuje u mob?
bas u taj koji posjedujes v360Izvorno postao SoGood
evo bas ponovo citam ovaj post i moram se ispricat zbog previda sja sam neznam na koji nacin procitao u koji mob se ovo uopce uvacuje!! Moja isprika jos jednom. Pozdrav!!
Zadnji uredio jdabic1 : 31-05-2006 u 12:40
koristi RSD Lite - link ti je tu negdi na forumuIzvorno postao SoGood
Upravo sam isprobo "MRHOLLOW MP za v360" nisam baš dugo čačko al u usporedbi s yuet-om 1.2 je nula bodova!
Što se mene tiče to je samo kozmetika nitijedne korisne sistemske stvari za iskoristiti!
Ima nekih novih tonova, slikica i nešt novo od u java programima al to se sve da staviti i na bili koju verziju!
"0" bodova vraćam se va yuet
I ja sam stavio ovaj MRHALLOW MP i ok je, jedino me malo zeza sto je meni 3x3 , al promijenit cu to... ok je !
Evo mene nazad nakon podužeg vremena i odmah naletim na dosta toga novog! Isprobao sam oba MP-a i teško se odlučiti tako brzo za ijednoga: Svaki ima svoje prednosti i mane ali mi se čini da je yuet 1.2 mrvicu bolji ali još je rano za reći! Razlika je taman kako ko ima svoju viziju najboljeg kaj taj mob pruža ali još je daleko do toga kad bu ga neko provalio i napravil kako treba!
Meni se čini da je ovaj MrHollow brži! Puno brži!!!! Zanima me kako uključiti onu ppt funkciju na ovom MP. Baner na kojem je pisalo MrHollow sam obrisao i sad nemam datum na ekranu ispod mreže. Kako da to vratim? E da može li mi netko objasniti IM AIM i taj engeniring mode. U setings na kraju se nalazi activation list. Šta s tim? Šta treba zamijeniti da na soft tipke iznad zelene stavim imenik, koji seem?![]()
A šta da kažem, živimo za taj dan kada će netko provaliti cijeli kod pa će mo svi skupa moći da radimo šta nas volja!Izvorno postao fliponja
![]()
A kaj da ti ja kažem kad vidim da si provalio kaj sam htio reći pa opet nemreš radit kaj te volja!Izvorno postao kurbaos
![]()
Znači to se može staviti na v360V? Jel mi može netko napisat kak, ili me poslat na post di piše kak to ide. Nime ja sam samo oslobodio samo nešto memorije i tu i tam koje sitnice. I šta nakon toga ode garancija, jel se može s tim sjebat mob, tj ubit ga? Kolja je brzina tog mp i ovog vodafoneovog?Izvorno postao fliponja
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=15982Izvorno postao alex1
Tu ti sve piše pa polako pročitaj,ima puno ali vjeruj da je jako korisno. Uglavnom večina je brža od vodafoneovog ali to buš sam primjetio!
Pozdrav!
Jel se da skinuti čitava tema, tj sve stranice, imam dial up, pa da mi impulsi bezveze neidu, dok čitam, ili je moguče samo tako da otvorim svaku stranicu, da se seva na komp??? Znam da nije pitanje za ovaj tpic, ali opetIzvorno postao fliponja
Neka moderator pošalje na PM.
pogledaj u temu sve o v360, sve ti je objasnjeno u mojim postovimaIzvorno postao Sator
i da trenutno imam yuet i ima sve i sto gore navedeni(zakljucavanje tipkovnice je stvarno ludnica, ljudi popiz... kad uzmu telefon u ruke) tako da ga necu jos neko vrijeme mijenjat, a ti kazes da je puno brzi od yueta, u cemu?
[quote=......(zakljucavanje tipkovnice je stvarno ludnica, ljudi popiz... kad uzmu telefon u ruke) tako da ga necu jos neko vrijeme mijenjat,....../quote]
Zakljucavalje je stara stvar, jos od v300 i v525 , al dobra je
[QUOTE=Z3R0]a cuj v360 je moja prva motorola tako da je za mene to potpuno nova stvar kod preklopnog telefonaIzvorno postao ......(zakljucavanje tipkovnice je stvarno ludnica, ljudi popiz... kad uzmu telefon u ruke) tako da ga necu jos neko vrijeme mijenjat,....../quote
malo ćeš se ipak morat potrudit sam. ja sam isto na 56k pa sam u zadnji tjedan skinu 4 monster packa (cca 64MB) pa se ne žalim, ne ide baš sve na gotovo!Izvorno postao alex1
![]()
crnikmet@gmail.com
Nisi me skužil kaj sam napisal, ne trebam skinuti monster pac, to cu dat frendu da mi skine ima max adsl, to je njemu ništa za skinut.Izvorno postao unreal
Nego ja tražim ako je ikako moguče skinut sav sadržaj topica "pretvorba v360v u v360, svih 26-26 stranica, tak da mogu čitat i listat, a da nemoram bit spojen na net.
Bookmarks