Nadam se da ga nećemo morat čekat ko pretprošli mjesec.
Naravno,svaki mjesec.
Ponekad,ako nemam što drugo za čitati.
Ma kakvi,što će mi to.
Ne,nego uzimam neki drugi časopis.(Navedi)
Istini za volju, uvodnik je prava mala papazjanija. Ma, nema veze,uvodnik ionako,ne čitamo. A za nereda jedno
da se ne ljuti previše.
Nadam se da ga nećemo morat čekat ko pretprošli mjesec.
Jok, ovaj mjesec sigurno izlazi...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
dmi, radiš u tiskari?![]()
Ne nego kao kolporter...![]()
Kad bi se otprilike trebao pojavit na kioscima?
Možda oko 5.9.?
![]()
Još malo...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Jedva čekam.![]()
@ Wb - zar to nije ovaj koji već habamo dva mjeseca...
Ne dmi, OVO dolje si žvakao dva mjeseca... mora da si prvo pojeo naslovnu kad je se ne sjećaš
![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
...nažalost bila je druga slika...
tj. bila je ova žuta u vrijeme kad sam ja gledao dok je sad ova druga...
Hmmm, čudno... nisam ja niš editirao... Ma nema veze.
Možd' mi je od predugog buljenja u istu naslovnicu ostala fantomska slika pa ću morat' kod okulista...![]()
Kolko je vas poslalo onaj kupon za tzv. nagradnu igru?
Ja mislio,al sutra ću,sutra i prošo rok.Dal će bit kakva igra u ovom broju?
ne igram nagradne igre![]()
Forumaš godine :)
Jel´ stig´o novi broj na kioske?Nemogu više čekat![]()
Išao sam vidjet,al nažalost još nije stigao(bar kod mene)!![]()
Ajde požurite sa tiskom!
Evo ga vani je pa da čujemo dojmove...![]()
dobar....
Vidim i neke nove suradnike![]()
Forumaš godine :)
Stigao jučer i kupio ga jučer.![]()
Zanimljivo kako se izvjesni tomo nije javio i objasnio mi što je to uvodnik...
ha ha, a glete lika![]()
![]()
)
![]()
dobar grah daleko se čuje
???
Ima ga i na 40. strani a pisac recenzije je Goran pa dali stoga gledamo i njegov frontalni profil ili...
Bookmarks