Ne ne, to je netko od Nereda... zaboravio sam tko... al je dobru facu složio!![]()
Nared kak je reagirao kad se je vidio na naslovnici?
Nego mene zanima kaj kažete na temu broja?
Naravno,svaki mjesec.
Ponekad,ako nemam što drugo za čitati.
Ma kakvi,što će mi to.
Ne,nego uzimam neki drugi časopis.(Navedi)
Ne ne, to je netko od Nereda... zaboravio sam tko... al je dobru facu složio!![]()
Nared kak je reagirao kad se je vidio na naslovnici?
Nego mene zanima kaj kažete na temu broja?
Zadnji uredio whiteboy : 08-09-2003 u 19:01
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Jest' fotogenična porodica...
A tema broja - samo će nabrijat' bakice...
Sve je to več jasno ali sad imamo zakon o zaštiti potrošača pa ćemo "mukte" imat' vrečice s logom...
I ne zaboravimo moraju robu pred otpis posebno izdvojit' (usput znate li da i Pampersice imaju rok trajanja???)
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
ma nije to nitko od familije![]()
dobar grah daleko se čuje
Baš me zanima imali reakcija iz HT-a ili oni s plebejcima nemaju veze?
Vjeruj mi to ih baš i ne zanima (a novčeki idu...)...
Dajem im VELIKI + što su opisali HT(samo da ne nađu nešto u Vipu).
Bravo Mobil!!!
![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
[QUOTE]Poslao: Eminem
[B]....(samo da ne nađu nešto u Vipu).
ne kužim ovo s VIPom ako ima kaj da se napiše o njima napisli bumo ali uz najveće napore da im se nađu gafovi nemamo baš previše sreće. A i da im se nađe nešto opet ruku na srce nisu monopolisti jer sve njihove usluge možete dobiti kod nekog drugog.
Tema broja je O.K
nego, kak da dobijem onakav račun ko na str. 17 ?
ti ces dobit racun od par iljada ak ces tolko visit na netu
Ne znam zašto, ali imam dojam da nered zna tko je Tomo.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Njegov alter ego nešt' kao dr. KaKaV NeReD i mr. tomo...
Zbilja sad kad gledam "oprali" su samo HT bez HTmobile-a (njih su čak i neposredno pohvalili) a i sviđa mi se usporedbe usluga operatera bez žući (nema favoriziranja)...
Ajd' popravili su se naspram dvobroja i mali poticaj večoj propagandi cafe.mobil.hr (nekak' je postalo monotono - stalno isti ljudi).
Solidan je ovaj broj Mobila, jel mi možete odgovoriti kada ćete napraviti recenziju Motorole V600, Samsunga E700?
Ja ne kupujem mobil...
Eto...
Malo sam prolistal taj novi i čini se kao kvalitetan časopis.
She is my sin...
Ej Vanja šta bi reć da te nema puno u ovom broju?
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
...,pa opet nema horoskopa i križaljke?
@ Sljaka
Poznaju se jako dobro. Tomo posta u 22:53, nered u 22:59. Usporedi još potpise, a primjeti i činjenicu da se tomo uglavnom pojavljuje nakon mog posta ili spominjanja moga imena i to da je registriran za potrebe "obrane" kvalitete uvodnika - zaključak se sam nameće, a taj je da se njih "dvojica" jako dobro poznaju![]()
@ Viki
Bilo je nekoliko tekstova, ali nisu ušli u ovaj broj. A i politika časopisa je u najmanju ruku čudna, no ne bih sada o tome ovom prilikom.:
Da li se to naziru kakve nesuglasice?
jel izasla pdf verzija ovog broja ? pozelio sam malo da prolistam![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Nešto je tanak ovaj broj.Već sam ga pročitao.
Tanak? 12 mobitela na testu! 2 decta! 1 PDA! 2 laptopa...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Pa brzo sam ga pročitao,za 6 dana.
Meni je nešto debelo kad mi treba mjesec dana da to pročitam.
kad ćeš shvatiti da je ovo jedini uvodnik u Hrvatskoj koj kaže da je bijelo bijelo ,a crno crno!?!
vanja je izgleda dobio mengu ili ga simpa zeza pa je nesto ljut u zadnje vrijeme
Vanja ima VIP :x
Forumaš godine :)
ma nije ljut ,tu nije nitko ljut na nikoga ali mene smeta to kaj ja na ovom forumu ko da ne postojim . Pa ljudi ja sam novičlan! Valjda imam pravo komentirat neke stvari.Privatne stvari ko koga pozna ili zna ovdje nisu bitne.ono sa "dr.Đekill i mr. hyde" je bila fora ali sad je preveć .Hoču svoj identitet!!!
Bookmarks