Pa odi u drugi centar i reci to.
Uvijek ti je tako, ak im ne pokažeš da si ti glavni, nitko te neće slušati! Svi uvijek imaju nekog nadređenog koji ih može nagu*it zbog toga![]()
Pa odi u drugi centar i reci to.
Uvijek ti je tako, ak im ne pokažeš da si ti glavni, nitko te neće slušati! Svi uvijek imaju nekog nadređenog koji ih može nagu*it zbog toga![]()
jos nisam vidio SE koji nije skripao.
t630 nije skripao...barem ne meniIzvorno postao zmija
![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Niti moj t630 nije skripao, ali je zatim otisao softwerski ukurac
M R Z I M .T..Com
Meni je još prije i K700 malo škripao... Kada sam koristio D750, najviše me je nerviralo škripanje i micanje poklopca za bateriju... Taj su dio loše napravili...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
meni jeste itekako.Izvorno postao tutlek
SE koji najgore škripi je - P900. Imao sam 2 i nakon nekog vremena počne škripanje stranica; rastavio sam ih i sastavio kada je postalo nepodnošljivo i - guess what -ništa nije pomoglo..![]()
Ni jedan mob nije savršen.U slucaju SE mogu preci preko ovog skripanja zbog briljantnih drugih stvari.Ovaj problem škripanja sam primjetio i kod nokie.Nismo mi na forumu jedini ljudi u svijetu kojima to smeta, vjerojatno se i drugi žale, a to što oni ne poduzimaju ništa u vidu toga je vjerojatno stoga što bi to znatno poskupilo izradu samog mobitela a samim time bi usljedilo povecanje cijene što bi izazvalo smanjenje konkurentnosti datog proizvodjaca. Ako povucemo paralelu s automobilima, unutrašnjost automobila ima zracnosti izmedju pojedinih elemenata armaturne ploce, što izaziva pojavu cvrcaka ako je velika, a kako sam citao u autoblicu, da bi smanjili zracnost za nekoliko desetinki mm moraju uložiti silne miljune.Inace, najmanju zracnost imaju Audi i Toyota.
imao sam frendovog k750, isto je malo škripao! ali rekao je da ga izluđuje joystic! mjenjao ga je 2 puta i opet zeza! i čuo sam po forumu da je dosta ljudi imalo problema s tim, zato ni nisam htio uzimat taj mob
Bookmarks