Upoznat sam, ali sam mislio da je rok 5 dana. (očito nisam upoznat kako spada, ako je tjedan dana točna brojkaIzvorno postao gog
).
No ionako nije bitno kad nemaju telefon koji tražiš, tako da istu stvar možeš napraviti u EM-u. Probaj pa buš vidio.
Pitam samo zato da se ne zezneš i upgrade-aš soft sam doma, jer čim je lagano brandiran, SEUS prepoznaje mob kao Vodafoneov i puca na njega ful edition brand softver. Tako da ako ipak odeš do servisa radi škripanja (ako ti je prošlo tih tjedan dana i ako ti neće zamjeniti mob, nego ga samo servisirati), usput kad si već tamo od njih možeš bez beda tražiti da stave skroz čisti soft, pa kasnije nemaš problema kod update-a od doma. No o tome u drugoj temi, tek da ti spomenem ako se već nađeš u servisu što da radiš.Izvorno postao gog
A glede ovog što ti je Raul predložio, to sam si i ja pomislio, ali nisam niti htio spominjat jer koliko znam Vodafone edicija je obljepljena Vodafone naljepnicama, što je meni prestrašno makar i bio čist soft unutra... no ako tebe ne smeta...

).
Odgovori uz citat
Bookmarks