Baš čudno, moj je sasvim kompaktan, ne škripi ni najmanje, a ni drugi koje sam imao u rici nisu škripali.
Baš čudno, moj je sasvim kompaktan, ne škripi ni najmanje, a ni drugi koje sam imao u rici nisu škripali.
PREDATOR
Taj vodafoneov koji su mi pokazali u vip.centru je isto bio rock solid...
ma i meni isto škripi
ali šta ćeš barem je to jedina stavar koja me živcira
sa ostalim sa prezadovoljan
gog i meni je od prvog dana škripao i to me totalno živcalo....
gog ja ti predlažem da pričekaš malo pa vidiš oće ći se odškripit.... garancija je godinu dana prema tome netreba žurit nigdje... ako nije dobro sastavljen možda se stisne nakon nekog vremena i korištenja...
ili ga operi sa venišom onda će bit ko' bok, stisnut će se, i bit će manji
šala, joj uvijek me obuzme![]()
Seriously?
A, da zatražiš odmah na licu mjesta da ti ga zamijene? U servisu, mislim.
Nemoj pristajat na bilo kakve priče da ti uzmu, servisiraju. Ti si poslovan čovjek i taj mob ti treba odmah. Ne zanima te njihov propust u spajanju kućišta, to je njihov problem.
Trebali bi ti ga zamijeniti.
Meni je D750 malo skripao, ali samo poklopac baterije. Imao sam osjecaj kao da taj poklopac nije od iste plastike kao ostatak pozadine.
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
Pa odi u drugi centar i reci to.
Uvijek ti je tako, ak im ne pokažeš da si ti glavni, nitko te neće slušati! Svi uvijek imaju nekog nadređenog koji ih može nagu*it zbog toga![]()
jos nisam vidio SE koji nije skripao.
t630 nije skripao...barem ne meniIzvorno postao zmija
![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Niti moj t630 nije skripao, ali je zatim otisao softwerski ukurac
M R Z I M .T..Com
Meni je još prije i K700 malo škripao... Kada sam koristio D750, najviše me je nerviralo škripanje i micanje poklopca za bateriju... Taj su dio loše napravili...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
meni jeste itekako.Izvorno postao tutlek
SE koji najgore škripi je - P900. Imao sam 2 i nakon nekog vremena počne škripanje stranica; rastavio sam ih i sastavio kada je postalo nepodnošljivo i - guess what -ništa nije pomoglo..![]()
Ni jedan mob nije savršen.U slucaju SE mogu preci preko ovog skripanja zbog briljantnih drugih stvari.Ovaj problem škripanja sam primjetio i kod nokie.Nismo mi na forumu jedini ljudi u svijetu kojima to smeta, vjerojatno se i drugi žale, a to što oni ne poduzimaju ništa u vidu toga je vjerojatno stoga što bi to znatno poskupilo izradu samog mobitela a samim time bi usljedilo povecanje cijene što bi izazvalo smanjenje konkurentnosti datog proizvodjaca. Ako povucemo paralelu s automobilima, unutrašnjost automobila ima zracnosti izmedju pojedinih elemenata armaturne ploce, što izaziva pojavu cvrcaka ako je velika, a kako sam citao u autoblicu, da bi smanjili zracnost za nekoliko desetinki mm moraju uložiti silne miljune.Inace, najmanju zracnost imaju Audi i Toyota.
Bookmarks