Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 16 od 16
    Forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    K750i
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    6.679
    Nivo
    19
    Bodovi: 6.679, Nivo: 19
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

v360v - crkla, ne daje ni glasa

evo ljudi, crkla moja v360v
    povijest bolesti:

zadnjih par tjedana znalo se desit da, kad bih ga otvorio, skužim da je izgubio mrežu i background sliku. Tada bi se u roku od kojih par sekundi spojio na mrežu, a background sliku bi vratio nakon jednog zaklapanja/otvaranja... ta bi se pojava dešavala u prosjeku jednom u dva dana;
    onda se desli sljedeće: mobitel izgubio cijele imenik (imenik držim u mobu, ne na sim kartici) ali se još uvijek moglo normalno zvati;
    zatim sam ja napravio master reset i master clear prije nego vratim imenik preko MPT i nakon toga mobitel se više ne glasa. ne zvoni kad me netko zove, poziv se normano uspostavi ali niti ja cujem drugu stranu niti ona mene, mp3 reprodukcija se ne cuje ni ovako niti preko slušalica.... ukratko nikakav zvuk više ne izlazi iz moba...

ljudi upomoc! rješenje? ili odmah u servis?
    btw, gdje je servis (samo ono na slavonskoj? koje im jer radno vrijeme?)

napominjem da jedine "modifikacije koje sam radio na mobu" su dodavanje par skinova i povećavanje glasnoće zvučnika...

ajd ljudi, unaprijed hvala

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Bodovi: 38.840, Nivo: 48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao njot0
    evo ljudi, crkla moja v360v
    povijest bolesti:

zadnjih par tjedana znalo se desit da, kad bih ga otvorio, skužim da je izgubio mrežu i background sliku. Tada bi se u roku od kojih par sekundi spojio na mrežu, a background sliku bi vratio nakon jednog zaklapanja/otvaranja... ta bi se pojava dešavala u prosjeku jednom u dva dana;
    onda se desli sljedeće: mobitel izgubio cijele imenik (imenik držim u mobu, ne na sim kartici) ali se još uvijek moglo normalno zvati;
    zatim sam ja napravio master reset i master clear prije nego vratim imenik preko MPT i nakon toga mobitel se više ne glasa. ne zvoni kad me netko zove, poziv se normano uspostavi ali niti ja cujem drugu stranu niti ona mene, mp3 reprodukcija se ne cuje ni ovako niti preko slušalica.... ukratko nikakav zvuk više ne izlazi iz moba...

ljudi upomoc! rješenje? ili odmah u servis?
    btw, gdje je servis (samo ono na slavonskoj? koje im jer radno vrijeme?)

napominjem da jedine "modifikacije koje sam radio na mobu" su dodavanje par skinova i povećavanje glasnoće zvučnika...

ajd ljudi, unaprijed hvala
    hm, kad si nabrojao toliko stvari, 80% sam skiguran da flexanje ne bi pomoglo. Moj savjet: ako imaš usb kabal, onda lijepo skini ovaj file:
    R4513_G_08[1].B7.56R_A_PDS00C_LP002F_DRM0101_JPJAVA_G_08_V360_0 6_00_34R_SE6174AXXV50C3_1FF
    i flashaj mobitel! Mislim da onda ne bi trebao imati problema! Servis ti je alternativa nakon što sve probaš, i ako dalje ne radi!

Poštovanje!

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    K750i
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    6.679
    Nivo
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao GoGs
    hm, kad si nabrojao toliko stvari, 80% sam skiguran da flexanje ne bi pomoglo. Moj savjet: ako imaš usb kabal, onda lijepo skini ovaj file:
    R4513_G_08[1].B7.56R_A_PDS00C_LP002F_DRM0101_JPJAVA_G_08_V360_0 6_00_34R_SE6174AXXV50C3_1FF
    i flashaj mobitel! Mislim da onda ne bi trebao imati problema! Servis ti je alternativa nakon što sve probaš, i ako dalje ne radi!

Poštovanje!
    hvala na odgovoru,
    no, hm, jel flashanjem gubim garanciju? naime nisam napomenuo, mob je još uvijek pod garancijom...

a koji je to flash, originalni od v360 ili vodafone, neki treći?

Super-forumaš
    Datum registracije
    Oct 2005
    Bodovi
    11.570
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.570, Nivo: 25
    Bodovi: 11.570, Nivo: 25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nosi na servris onda, najeftinije ces proci

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hvala na odgovoru,
    no, hm, jel flashanjem gubim garanciju? naime nisam napomenuo, mob je još uvijek pod garancijom...

a koji je to flash, originalni od v360 ili vodafone, neki treći?
    pa ako si ga već kačio na kabal i editirao nešto a nemaš backup istog, opet nemaš garanciju...

Da, sa flashanjem se gubi garancija! no neznam kako ćeš drugačije...
    e sad, na tebi je izbor. ili u servis ili ovdje... ja sam kupio novu E1000 i isi dan sam promjenio flash i ostao bez garancije! meni nebitno

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    K750i
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    6.679
    Nivo
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pa ako si ga već kačio na kabal i editirao nešto a nemaš backup istog, opet nemaš garanciju...
    hmmm, pa nije valjda da se gubi garancija dodavanjem skinova... nije valjda da ovi u servisu mogu to skužit (mislim, pobrisat ću ih, naravno)?!

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    Nokia E52
    Operater
    T-Scum
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hmmm, pa nije valjda da se gubi garancija dodavanjem skinova... nije valjda da ovi u servisu mogu to skužit (mislim, pobrisat ću ih, naravno)?!
    Ljudi meni je isto krepao mob (kad sam ga upalio samo mi je bila ona slika vodafone i dalje neide a kad sam ga prikopcao na usb otvaro mi se kao flash uredjaj) tako da nisam mogao doma nista a mijenjao sam skinove, outer lcd text/picture i tralalalala..al ga nisam flashao...i odnio sam ga na servis i garancija mi je na to vrijedila naravno...tako da ako motorolu niste fleshali onda je mozete nositi na servis...a ako jeste onda...hehe...isto...al ce vam naplatit.hehe... ...

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    K750i
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    6.679
    Nivo
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao bubyx
    Ljudi meni je isto krepao mob (kad sam ga upalio samo mi je bila ona slika vodafone i dalje neide a kad sam ga prikopcao na usb otvaro mi se kao flash uredjaj) tako da nisam mogao doma nista a mijenjao sam skinove, outer lcd text/picture i tralalalala..al ga nisam flashao...i odnio sam ga na servis i garancija mi je na to vrijedila naravno...tako da ako motorolu niste fleshali onda je mozete nositi na servis...a ako jeste onda...hehe...isto...al ce vam naplatit.hehe... ...
    ajd, konačno dobre vijesti, a baš sam se zabrinuo...
    evo zvao sam RAM3 izgleda da ne moram nositi na slavonsku aveniju u servis, vec mogu predati mob u ducanu u marticevoj, pa ce oni dalje...

javit cu kako je proslo, hvala svima
    pozdrav

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    SG SIII i9300
    Operater
    VIPnet
    Bodovi
    7.754
    Nivo
    21
    Bodovi: 7.754, Nivo: 21
    Bodovi: 7.754, Nivo: 21
    Ukupna aktivnost: 12,0%
    Ukupna aktivnost: 12,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    meni se dogada slicna stvar samo stvar (bar 5tako izgleda) nije pogubna za mob... meni se mob nakon npr. slanja poruke kad ga zatvorim (govorimo o v360v ---> v360) sat ostane na vanjskom displayu ali i on neradi npr zaklopio sam mob u 10:36 u i pogledam mob minutu dvije poslije , ne otklapam ga i vidim vrijeme stoji, tako se zna i desit i kad je otklopljen pa izgleda ko da normalno radi a probam bilo koju tipku mob ne reagira... onda mi preostaje jedino izvadit bateriju (neovisno o tome je li puna il prazna) i opet je stavit i upalit mob

Forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    meni se skurio zvučnik, a mjenjao sam skinove, skinuo od vodafonea gluposti, instaliravao programe i igrice, pojačavao zvučnik, mjenjao vanjski display i takvog ga dao na servis i priznali mi garanciju, niko ništa ne pita... u srijedu bi mi trebao biti gotov...

Forum Admin Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    DynaTAC 8000X
    Godina
    44
    Bodovi
    146.836
    Nivo
    92
    Bodovi: 146.836, Nivo: 92
    Bodovi: 146.836, Nivo: 92
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao kMra
    meni se skurio zvučnik, a mjenjao sam skinove, skinuo od vodafonea gluposti, instaliravao programe i igrice, pojačavao zvučnik, mjenjao vanjski display i takvog ga dao na servis i priznali mi garanciju, niko ništa ne pita... u srijedu bi mi trebao biti gotov...
    sačekaj dok dođe, onda se veseli. da ne dobiješ samo poništenu garanciju i isti mob, vjeruj mi, događalo se

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    HTC Evo 3d, Samsung u900
    Operater
    097, 092
    Godina
    41
    Bodovi
    56.072
    Nivo
    57
    Bodovi: 56.072, Nivo: 57
    Bodovi: 56.072, Nivo: 57
    Ukupna aktivnost: 6,0%
    Ukupna aktivnost: 6,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Inovator
    sačekaj dok dođe, onda se veseli. da ne dobiješ samo poništenu garanciju i isti mob, vjeruj mi, događalo se
    da...tako je moj frend nosio siemens i priznali su mu garanciju...i onda kada je dosao po njega rekli su mu da mu garancija ne vrijedi i da mora platiti...
    mislim,oni ti priznaju garanciju jer ne znaju da si cackao po njemu...a kad ga otvore...ono,surprise surprise
    Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
    R.I.P.-16.10.2007.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    J700 i 6230i
    Operater
    Vip
    Godina
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ma te se motorole brzo kvare ja sam svoju V525 tri puta nosio na servis u RAM3 jer mi je prestao raditi bluetoth!!!
    -i jedanput su mi popravili bluetoth ali mi nisu radile strelice(tipkovnica)!!

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Osvetnik 88
    Ma te se motorole brzo kvare ja sam svoju V525 tri puta nosio na servis u RAM3 jer mi je prestao raditi bluetoth!!!
    -i jedanput su mi popravili bluetoth ali mi nisu radile strelice(tipkovnica)!!
    ja sam imao 7 TRIPLETS-a i nikad nisam imao hardverskih problema sa njima! Čak sam ih softverski ubijao sa krivim flashevima i svakakvo smeće sam unutra trpao i opet sam ih na kraju dotjerao u red i uvijek su se dali popravit...

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    K750i
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    6.679
    Nivo
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ajd, konačno dobre vijesti, a baš sam se zabrinuo...
    evo zvao sam RAM3 izgleda da ne moram nositi na slavonsku aveniju u servis, vec mogu predati mob u ducanu u marticevoj, pa ce oni dalje...

javit cu kako je proslo, hvala svima
    pozdrav
    evo dobio mob u petak... (nakon 12 dana u servisu - taman se ponadao da će proći 15 dana i da će moi dati novi...) rekoše da su napravili upgrade softvera - ukratko sada sve radi...

hvala svima
    pozdrav

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Nokia 3310
    Operater
    Tele2
    Bodovi
    10.055
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.055, Nivo: 24
    Bodovi: 10.055, Nivo: 24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja sam imao 7 TRIPLETS-a i nikad nisam imao hardverskih problema sa njima! Čak sam ih softverski ubijao sa krivim flashevima i svakakvo smeće sam unutra trpao i opet sam ih na kraju dotjerao u red i uvijek su se dali popravit...
    istina ja sam imo v525 ubijo je svim i svacim i nije bilo te stvari da se nije dalo popravit...i onda sam se napio i zongliro ga nogom pa se slucajno otvorio i imo sam ga u 2 dijela (puko flat cable)

al neka dokazo sam si da je izdrzljiviji na udarce od 3310

sad evo v360v ...isto bed mi bio zbog garancije al ja jednostavno nemogu gledat u to vodafon smece ...stavio sam yuet 1.3 ..predivno brzo super kul...samo sto neradi mi ona desna soft tipka sa strane moba sto je bila za kameru

pozdrav

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove