ima ga samo u ruzicastoj i narancastoj,(nisam ga vidio ni u jednoj drugoj boji)
planiram uskoro kupiti novi mob i odabrala sam e530, pa me zanima da li ima netko taj mobitel, da podijeli iskustva i mišljenja.
i još me zanima koji ga dućani prodaju (u zg)?
da li postoji neki u kojem postoji u kojoj drugoj boji osim pink i orange? možda plavi ili ljubičasti...
ima ga samo u ruzicastoj i narancastoj,(nisam ga vidio ni u jednoj drugoj boji)
Znam da postoji i plavi, ali ga nisam vidio kod nas...
Od dućana pogledaj na:
Svijet Medija
Ve-Mil
Ramadi d.o.o.
Pin Computers
Zadnji uredio .El Nino. : 28-05-2006 u 21:35
Bom Chicka WahWah
Ma mob ima sve kaj trebaš...uzmi si ga....sam neznam koliko košta...Ak je iznad 2500kn ja bi razmislio o nekom drugom mobu...tipa neka nokia ili tak nešt....
Pad sistema...Zamisli da više ničeg nema,nema problema,lošeg društva,loših žena i sistema...
Tremovci rulaju! ima ko Tajnu crne kutije?
Nije iznad 2500kn...pogledaj u Svijetu Medija, tamo ti dođe 2200kn za kartice i te gluposti i 2130kn za kešovinu...mislim da je to OK cijena...
Bom Chicka WahWah
Uzmi ga na crno 1600kn isto novo zapakirano šta nije malo previše 2500kn dat u dućanu osim ako ti tolko garancija znači![]()
Krivo si pročitao moj post...napisao sam da ne košta 2500kn, nego 2130kn u dućanu i mislim da se više isplati uzeti nego na crno...original flat kabel nije jeftin, tako da ako ima prilike, neka cura uzme mob u dućanuIzvorno postao M A R I N
![]()
Bom Chicka WahWah
možda je i cijena na crno niža, ali ipak naginjem kupnji u dućanu.
a što se tiče boja, postoje orange, white (nešto kao srebrno), svijetloplavo, ljubičasto i pink.
taj ljubičasti (valentine pink, mislim) mi se baš sviđa, ali vidim da ga kod nas očito nema
Moja cura ima svijetlo plavi.Kupila ga je na crno,ali vidio sam i sve ostale boje u ducanu tu u Rijeci.Cuj,mobitel je taman za cure.Dobijes vezicu i futrolicu od mekane koze u boji mobitela. Opcenito je sa mobitelom potpuno zadovoljna.
pa onda možda ima i tu u dućanima drugih boja.
i baš mi se sviđa to kaj je za cure, a i tražila sam neki lijepi preklopni, i da ima ok fotić i memoriju (sad imam t630 i to su mu dvije velike mane).
i koju si boju odlucila
pa vidjet ću kad dođem u dućan, ovisno o tome koja ima. ali ako mogu birati između narančaste i roze, mislim da ipak uzimam pink. narančasta mi je nekako prejaka.
možda imam sreće pa se u roku od kojih 2 tjedna-mjesec dana kad mislim ići kupovati nekim čudom pojave i druge boje (al možeš misliti kak hoće...)
evo bliži mi se rođendan pa stiže i mobitel![]()
imam još samo jedno pitanje - ako želim kupiti mob u inozemstvu, npr. sloveniji, imam li sve isto na izborniku kao da je tu kupljen (mislim hrvatski jezik...), i da li normalno onda radi stavljena simpa kartica?
ovisi o tome da li kupujes samo aparat, ili ga kupujes u nekom slovenskom start paketu.. mislim da je ista stvar kao i kod nas, dakle, ako kupis samo aparat, onda ne bi trebala imati problema s nasim sim karticama. a ako kupujes u nekom njsihovom start paketu, onda naravno moras dekodirati mob da bi mofao primati kartice ostalih providera.Izvorno postao danni
a za hrvatski u izborniku zaista nisam sigurna..
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Bookmarks