jel uopce poceo bar grijat klupu tamo? kad god je neka utakmica on gleda s tribine a sto se tice ankete glaso sam za man utd
Arsenal
Newcastle
Man Utd
Leeds
Liverpool
Chelsea
Everton
neki drugi
jel uopce poceo bar grijat klupu tamo? kad god je neka utakmica on gleda s tribine a sto se tice ankete glaso sam za man utd
HRVATSKI reprezentativac Niko Kranjčar odigrao je prvu utakmicu za Portsmouth u Premier ligi. Prikazao je solidnu igru, no njegov je klub nesretno izgubio.Portsmouth je u prvom poluvremenu igrao dosta loše, a u sivilo momčadi uklopio se i naš reprezentativac. No, u drugom poluvremenu upravo zahvaljujući Niki Kranjčaru Portsmouth je počeo igrati bolje, no ne i dovoljno dobro da bi preokrenuli rezultat.Kranjčar je tijekom utakmice izveo nekoliko slobodnih udaraca i kornera, te uputio jedan opasan udarac prema golu.Trener Portsmoutha napravio je tijekom susreta sve tri izmjene, a čini se kako ga je naš igrač zadovoljio jer je igrao do posljednjeg sučevog zvižduka.Tottenham je prvi pogodak postigao već u drugoj minuti susreta. Nakon prekršaja gostujućeg igrača, Berbatov je ubacio glavom, a mrežu Davida Jamesa pogodio je Danny Murphy.U 35. minuti, nakon što je Niko izgubio loptu, nogometaši Tottenhama krenuli su u kontru čiji je rezultat bio nepostojeći jedanesterac. Siguran s bijele točke bio je Defoe.Samo pet minuta kasnije akcija koju je započeo upravo Niko završila je pogotkom u mreži Tottenhama. Strijelac je bio Nwankwo Kanu.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
hehhe a picek ,medo niko
ajde neka mu krene tamo ako vec ne moze ovdje....
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Bookmarks