motherboard monitor imao sam ali mi je prekompliciran
a ovo da opišem malo prošlost svog kompa
prije nekih 13 mjeseci sam mu dignuo frekvenciju u biosu na 133
prije 4 mjeseca često se je počeo rušiti gledao sam brzinu fan sped bila je oko 4000 spustio sam frekveciju i radio je normalno.Danas sam se odlučio malo ga očistii i očistim ventilator na procu sve zatvorim očistim i ostala dva ventilatora i kad upalim komp čujem kako se ventilator jače okreće kao da si upalio neki mlazni motor.a imam 3 ventilatora jedan na procu drugi na napajanju a treći je je stražnjoj strani gdje mu je ulaz za usis zraka i taj ventilator baca zrak unutra
na svakoj strani kučišta imam na dnu strane otvor za izlaz vrata koji je velik oko 40 cm sa malim prorezima.Evo dok vam pišem fan speed je 5000 a temperature su redom 35,27,49 a hd je 33 .To vam je moja povijest kompa pa neznam koja mi je točna temperatura proca a ventilator nije preglasan iako se čuje.E sad mi recite dali ga je sigurno da mu dignem frekveciju opet i dali je očitavanje ovog programa točno ili da skinem neki drugi
![]()
![]()

.E sad mi recite dali ga je sigurno da mu dignem frekveciju opet i dali je očitavanje ovog programa točno ili da skinem neki drugi
Odgovori uz citat
Bookmarks