motherboard monitor
Ovako tražim jedan pouzdan program s kojim bi mogao točno očitati temperaturu procesora.imam amd athlon xp 1250 koji nije overklokiran.Trenutno imam SpeeFan ali ne znam koju temperaturu da gledam.Evo slike i svaki prijedlozi su dobro došli
p.s. kompjuter je radio 2 sata malo korišten(firefox i jedno skeniranje spybotom)a ovo što je cpu zauzet 13 posto zanemarite kad miruje je 2-3 posto
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
motherboard monitor
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Ovo 51 ti je vjerojatno proc, a ventilator ti se vrti kao mlažnjak, pa koliko ti se to čuje glasno?!?!Probaj otvoriti bočnu stranicu kućištu pa vidi jel bilo kakvih drastičnih promjena u brzini vrtnje venta i temperaturi proc-a, ukoliko je razmisli o nabavci dobro ventiliranog kućišta.
Jeste li znali da po ATX specifikaciji moraš imati ulazni i izlazni vent da zrak cilkulira kućištem?
I ja koristim taj program i znam što da gledaš.
Uđi u program i kad ti se to sve učita, samo ga minimiziraj i pisat će ti temperatura na taskbaru skroz desno što je puno jednostavnije nego svaki tren gledati u taj program.
motherboard monitor imao sam ali mi je prekompliciran
a ovo da opišem malo prošlost svog kompa
prije nekih 13 mjeseci sam mu dignuo frekvenciju u biosu na 133
prije 4 mjeseca često se je počeo rušiti gledao sam brzinu fan sped bila je oko 4000 spustio sam frekveciju i radio je normalno.Danas sam se odlučio malo ga očistii i očistim ventilator na procu sve zatvorim očistim i ostala dva ventilatora i kad upalim komp čujem kako se ventilator jače okreće kao da si upalio neki mlazni motor.a imam 3 ventilatora jedan na procu drugi na napajanju a treći je je stražnjoj strani gdje mu je ulaz za usis zraka i taj ventilator baca zrak unutra
na svakoj strani kučišta imam na dnu strane otvor za izlaz vrata koji je velik oko 40 cm sa malim prorezima.Evo dok vam pišem fan speed je 5000 a temperature su redom 35,27,49 a hd je 33 .To vam je moja povijest kompa pa neznam koja mi je točna temperatura proca a ventilator nije preglasan iako se čuje.E sad mi recite dali ga je sigurno da mu dignem frekveciju opet i dali je očitavanje ovog programa točno ili da skinem neki drugi
![]()
![]()
ma najbolji je bios... a i što će ti non-stopni nadzor temp?
Seriously?
malo pročitaj gornji post pa ćeš znatiIzvorno postao Compov
prije mi se rušio sistem pa da vidim kolika mi je proibližna temperatura ako mi se opet počne rušiti
Ak ti se ne da zezat s MBM-om, novi Everest Ultimate Edition ima mogućnost prikaza temp i sveg ostalog dok je program skriven pa probaj to...
evo skidam ga pa javim rezultatIzvorno postao domy_os
![]()
Izvorno postao domy_os
MBM prikazuje temperaturu proca i kucista (bar meni) i dok je u taskbaru .. quite handy..
valjda bi pokazivo i ostale temp , da imam vise senzora
Pa prikazuje i meni kad se namjesti prema ploči, al sam sam to isključio jer mi je nepotrebno. Sad ovak stoji...
![]()
s everstom ništa pokazuje kao i fan speed
sad skidam mbm
kako si napravio da ti tako izgleda meni uopće toga nemaIzvorno postao domy_os
Bookmarks