nema HR, pa nisam tolko glup, lol
edit:zvao sam t-kretene, uspjeli su mi nešt napravit, radi mms ali nece se spojit na stranice. pise "The page you are looking for cannot be found"![]()
nema HR, pa nisam tolko glup, lol
edit:zvao sam t-kretene, uspjeli su mi nešt napravit, radi mms ali nece se spojit na stranice. pise "The page you are looking for cannot be found"![]()
Samsung D900 Ultra Edition 12.9 + Micro SD 1 GB
http://public.globalnet.hr/~jsinkovi...vke_mpx200.htm
ja podesio kao tu i sve radi. Net, msn, i ostale aplikacije (icq, yahoo...)
+ racun od 610kn za 6mj![]()
LoL...pa uzmi si Mobile Broadband![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Izvorno postao ttperic
ma isao na net par veceri, jer nisam imao pristup pc-u...a napravio 4,3MB prometa
Nikad vise![]()
Ovo je malo off topic, ali da ne otvaram novi, cini mi se da bih i ovdje mogao dobiti odgovor na svoje pitanje, koje glasi: Isplatili se i danas (7. mj 06) kupiti motolu mpx220. Dakle je li to i dalje telefon koji je onako, u "trendu"... sto se tiče softvera dakako da je, ali pošto je već dosta star mobač...hmmm. Naime tražim mobač da mi zamjeni sadašnji schmece samsung e300, kao sekundarni mobitel, dok se kod nas ne pojavi A1200Što vi mislite? I ako netko zna gdje se moeže mabaviti novi (u oglasniku samo rabljeni) i poprilici po kojoj cijeni. Thx
![]()
to je za mpx200, mozda je isto al sad opet se onaj problem javljaIzvorno postao tomios
Unable to connect. Verify you have network coverage and try again.
Izvorno postao $DJ DYX$
pa ne kontam zasto, ja sam isao po tim uputama i sve mi radi.
neam pojma, neš nije u reduIzvorno postao tomios
Bookmarks