ako si gad onda potroši i budi pussy, sissy i tako to
ali opet na kraju vrati čovjeku mobitel s brojevima, ili vrati samo katicu
ako si gad onda potroši i budi pussy, sissy i tako to
ali opet na kraju vrati čovjeku mobitel s brojevima, ili vrati samo katicu
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
dajte, ovo je već nagovaranje... pa pustite ga da radi šta hoće! To je njegova stvar jel će ispast pe*er ili neće....
ali sa ovimese totalno ne slažem!!! stvarno nisko...steta moram paziti da se ne ugasi ima na računu 163 kn.
barem dok ne potrošim
ja bi liku dao ban jer mu je takvo što palo na pmet pitat
Ma mislim da nije to za ban...to je jednostavno na čovjeku i stvar njegovog morala i ponosa...mislim da je to vrlo nisko da se hvali time kaj neće vratiti mobitel i time da pazi da mu se mob ne ugasi da potroši pare s moba za koje je netko mora raditi...
Same izjave koje je navedeni član dao su razlog da ga ljudi gledaju drugim očima i da nije osoba koja na ovom forumu možem biti primjer drugima...sam sebi zabija nož u leđa...
Bom Chicka WahWah
ljudi moji, pa jeste vi normalni, ban zbog ovoga. da se razumijemo i ja sam definitivno za to da on vrati mobitel, ali morate isto tako znati da je odluka samo na njemu, jer ono sta nadjete je vase.
moram priznat da sam ja naso mob (pretplatnicka kartica) i da nisam vratio ..
ispricavam se vlasniku![]()
ne bi vise nikad vratio nista - 2 puta sam vratio mobitel i novcanik i niti hvala . od tada ko nadje , njegovo .
takoderIzvorno postao Ljubav
i dan danas mi zna biti zao zbog togaali ono...meni je mob pao i ugasio se
i vise nisam mogla do brojeva
a probala sam nazvati neki broj koji mi je ostao u sjecanju prije ngo mi je pao i nije bio to taj ...
a sad mi je zao...jer ono...garant mu nije bilo do mobitela...nego do kartice...
znam kako bi meni bilo da izgubim mobitel
ah...![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
nadam se da većina ovako ne razmišlja...Izvorno postao coma_zgb
![]()
meni je jednom prilikom bio ukraden mobitel. doduše to je bio stari mob koji je jedva radio i baš je bila u planu kupovina novog, ali kartica! trebala mi je vječnost da opet skupim sve brojeve koje sam imala, svima javim za novi broj...užas!
ja nisam nikad našla takvo nešto kao što je mobitel ili novčanik, ali jednom sam bila na zabinom bankomatu i ženi ispred mene se žurilo i kad sam ja došla na red, vidjela sam da je kartica unutra i piše: "želite li novu transakciju".
naravno, da sam odabrala "ne". inače bi me to stalno mučilo.
ne kužim ljude koje jednostavno boli briga...
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
ajde procitaj ponovno sto sam napisao. po mojem misljenju treba vratiti sta nadjes, ali to po zakonu nisi duzan. a najvise sam napravio taj post kao odgovor na ono da covjeka treba banati zbog toga
isto tako ljudi pazite malo na svoje stvari, vise ste vi krivi sto ste mob izgubili nego onaj koji vam ga ne zeli vratiti
jos nije vratio mobitel?
nevidljivi,ne razumijem te bas. ja da nadjem mobitel, nebi otvarao topic za to, a ti jos pises da ga mozda vratis a mozda ne, i potrosis te pare, ne ostavljas bas najbolji dojam o sebi![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Budi pi*** i zeljni seljak koji nije vidio mob u zivotu pa i potrosi to ak ti toliko treba al bar mu vrati mob da ima covjek brojeve.
Bookmarks