Znam, al znaš kakvi su ljudi kod nas...uvijek gledaju da izvuku neku korist iz svega, između ostaloga da ne žele vratiti pronađenu stvar, ako ne dobiju nagradu...tako, da ako tražiš izgubljenu stvar, moraš ponuditi nagradu...Izvorno postao zvijerka
Znam, al znaš kakvi su ljudi kod nas...uvijek gledaju da izvuku neku korist iz svega, između ostaloga da ne žele vratiti pronađenu stvar, ako ne dobiju nagradu...tako, da ako tražiš izgubljenu stvar, moraš ponuditi nagradu...Izvorno postao zvijerka
Bom Chicka WahWah
ja sam prije 2 godine izgubio m55 i bilo mi je strasno,pokusaj se stavit u situaciju toga covjeka pa razmisli kak bih tebi bilo
ako si gad onda potroši i budi pussy, sissy i tako to
ali opet na kraju vrati čovjeku mobitel s brojevima, ili vrati samo katicu
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
dajte, ovo je već nagovaranje... pa pustite ga da radi šta hoće! To je njegova stvar jel će ispast pe*er ili neće....
ali sa ovimese totalno ne slažem!!! stvarno nisko...steta moram paziti da se ne ugasi ima na računu 163 kn.
barem dok ne potrošim
ja bi liku dao ban jer mu je takvo što palo na pmet pitat
Ma mislim da nije to za ban...to je jednostavno na čovjeku i stvar njegovog morala i ponosa...mislim da je to vrlo nisko da se hvali time kaj neće vratiti mobitel i time da pazi da mu se mob ne ugasi da potroši pare s moba za koje je netko mora raditi...
Same izjave koje je navedeni član dao su razlog da ga ljudi gledaju drugim očima i da nije osoba koja na ovom forumu možem biti primjer drugima...sam sebi zabija nož u leđa...
Bom Chicka WahWah
ljudi moji, pa jeste vi normalni, ban zbog ovoga. da se razumijemo i ja sam definitivno za to da on vrati mobitel, ali morate isto tako znati da je odluka samo na njemu, jer ono sta nadjete je vase.
Budi pi*** i zeljni seljak koji nije vidio mob u zivotu pa i potrosi to ak ti toliko treba al bar mu vrati mob da ima covjek brojeve.
Bookmarks