ja bi liku dao ban jer mu je takvo što palo na pmet pitat
dajte, ovo je već nagovaranje... pa pustite ga da radi šta hoće! To je njegova stvar jel će ispast pe*er ili neće....
ali sa ovimese totalno ne slažem!!! stvarno nisko...steta moram paziti da se ne ugasi ima na računu 163 kn.
barem dok ne potrošim
ja bi liku dao ban jer mu je takvo što palo na pmet pitat
Ma mislim da nije to za ban...to je jednostavno na čovjeku i stvar njegovog morala i ponosa...mislim da je to vrlo nisko da se hvali time kaj neće vratiti mobitel i time da pazi da mu se mob ne ugasi da potroši pare s moba za koje je netko mora raditi...
Same izjave koje je navedeni član dao su razlog da ga ljudi gledaju drugim očima i da nije osoba koja na ovom forumu možem biti primjer drugima...sam sebi zabija nož u leđa...
Bom Chicka WahWah
ljudi moji, pa jeste vi normalni, ban zbog ovoga. da se razumijemo i ja sam definitivno za to da on vrati mobitel, ali morate isto tako znati da je odluka samo na njemu, jer ono sta nadjete je vase.
moram priznat da sam ja naso mob (pretplatnicka kartica) i da nisam vratio ..
ispricavam se vlasniku![]()
ne bi vise nikad vratio nista - 2 puta sam vratio mobitel i novcanik i niti hvala . od tada ko nadje , njegovo .
nadam se da većina ovako ne razmišlja...Izvorno postao coma_zgb
![]()
meni je jednom prilikom bio ukraden mobitel. doduše to je bio stari mob koji je jedva radio i baš je bila u planu kupovina novog, ali kartica! trebala mi je vječnost da opet skupim sve brojeve koje sam imala, svima javim za novi broj...užas!
ja nisam nikad našla takvo nešto kao što je mobitel ili novčanik, ali jednom sam bila na zabinom bankomatu i ženi ispred mene se žurilo i kad sam ja došla na red, vidjela sam da je kartica unutra i piše: "želite li novu transakciju".
naravno, da sam odabrala "ne". inače bi me to stalno mučilo.
ne kužim ljude koje jednostavno boli briga...
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
ajde procitaj ponovno sto sam napisao. po mojem misljenju treba vratiti sta nadjes, ali to po zakonu nisi duzan. a najvise sam napravio taj post kao odgovor na ono da covjeka treba banati zbog toga
isto tako ljudi pazite malo na svoje stvari, vise ste vi krivi sto ste mob izgubili nego onaj koji vam ga ne zeli vratiti
jos nije vratio mobitel?
nevidljivi,ne razumijem te bas. ja da nadjem mobitel, nebi otvarao topic za to, a ti jos pises da ga mozda vratis a mozda ne, i potrosis te pare, ne ostavljas bas najbolji dojam o sebi![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
nisi, ali onda nisi posten covijek a s takvim hvala nezelim imat poslaIzvorno postao coma_zgb
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
takoderIzvorno postao Ljubav
i dan danas mi zna biti zao zbog togaali ono...meni je mob pao i ugasio se
i vise nisam mogla do brojeva
a probala sam nazvati neki broj koji mi je ostao u sjecanju prije ngo mi je pao i nije bio to taj ...
a sad mi je zao...jer ono...garant mu nije bilo do mobitela...nego do kartice...
znam kako bi meni bilo da izgubim mobitel
ah...![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
naravno, da je onaj tko izgubi mobitel kriv što nije pazio na njega. ali to se uvijek može desiti. tko zna u kakvoj je situaciji bio...Izvorno postao coma_zgb
ali to isto tako ne znači da trebaš iskoristiti njegovu nesreću (da se tako izrazim) i zadržati mobitel i novce. osobito u ovom slučaju gdje je lako naći vlasnika preko kontakta u imeniku, jer je mob očito upaljen.
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
istina ima nezahvalnih ljudi, ja sam jednoj curi s faksa prošle godine našao i vratio novčanik sa 700kn i dokumentima, sad jedva da se javlja.Izvorno postao Router
inače otvaranje ovakvog topica realno iscrtava autorovu glupost![]()
Kada nađeš izgubljeni mobitel koji ne želiš vratiti isto ti je kao i da želiš prevariti curu koja te jaaaaaako voli...niti jedno niti drugo zakonski ne podlježe kaznenoj prijavi, ali ako to učiniš, imat ćeš grižnju savjesti (ili možda ne, ak si čudan) radi toga...![]()
![]()
Bom Chicka WahWah
ja da ne vratim mobitel (što je apsolutno nedopustivo), pržila bi me savjest...
Seriously?
Hehe , ja savijest drzim u jednoj maloj kutiji doma , tako da....Izvorno postao PhytoSculpt
jako, jako sramotno... al sta ces, svatko zna najbolje sto je bolje za njega... valjda...
ma čemu u ovo zakon miješati? To se podrazumjeva da nisi dužan vratiti, bože moj ovo uopće nije trebalo biti spominjano...dakle ovisi od čovjeka...Kada se pronađe mobitel ili nešto, nije bitno, treba se samo postaviti u poziciju u kakvoj je osoba koja je izgubila to nešto.... i sve će odmah biti kristalno jasno kako postupiti...Izvorno postao coma_zgb
Seriously?
vrati mobitel... kad sam videl naslov mislil sam našla se jedna dobra dša pa vraća mob... za tih 160kn kaj je na računu ja mislim da nebuš profitiral...
moja stara prije godinu dana nasla torbicu sa mobitelom , nakitom (zlatnim) , novcanikom (punim love) i u njemu svi dokumenti... Nasli mi boj od zenske cija je torbica i nazvali je i dodje ona po torbicu. Uzela torbicu i otisla, nije ni hvala rekla... Prodje 2 mjeseca ja nadjem novcanik sa 100 kn i u njemu osobna , vozacka, kartice od bankomata i jos mnogo cega... Nazovem ja lika i on dodje po novcanik. bio je neki sljaker, sa starim jugicem i vidi se da nema nista, vratim ja njemu novcanik i on sav sretan izvadi onih zadnjih 100 kn koji su mu ostali u novcaniku i dao ih meni...
Onaj tko ima i previse nece ti se niti zahvaliti, a onaj tko nema dat ce ti ono zadnje sto ima!
Vrati covjeku mobitel. Cim ima 3210 znas da nije neki bogat, jedva je mozda i to kupio...SVE SE U ZIVOTU VRACA , I DOBRO I ZLO.
to si dobro rekao
respekt
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
Stvar je u tome da oni koji imaju para ne znaju cijeniti male stvari i ljudsku dobrotu, dok je za malog čovjeka i najeveća sitnica velika stvar...
Bom Chicka WahWah
kak su sad svi počeli o dobroti hahahahahah
ali je tako jelijepo rečeno
Seriously?
Men su 2 puta našli novčanik, jednom sam malom (neki klinjo ga je našao dao 50 ili 100kn, ne sjećam se više, s tim da sam ih ponjeo od doma kada me nazvao nisam ništa imao u novčaniku), drugi put ga je jedna cura nazvala, nju sam pozvao na cugu no nije htijela, tako da sam i to "odradio"
Kad sam bio u Australiji vratio sam Sony Ericsson W800 i to sam ga dao konobarici u bircu u kojem sam ga našao za slučaj da se netko vrati ko njega (da, znam da sam tenkre, ali šta ćeš)
nisi tenkre nego cisto si ocistio svoju savjest , dobro neznam kakvi su ljudi u AUT al vrlo je moguce da si ga je zena uzela ..
ja fala Bogu -8knock , knock) nisam jos nikad zgubio nis osim love same .. 100 kuna jednom.
tebi je lako kada te vole
sada te mnogi za ljubav mole
al znaj ti dobro doći će dan kada ćes ostati sama
Bookmarks