imate citaca kartica za 50 kn
imate citaca kartica za 50 kn
Pa za takva pitanja imaš oglasnik...Izvorno postao Matija_Kr
Pitaj tamo (tj otvori temu sa tim pitanjem da kupuješ čitač kartica)....
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
kojih kartica koja vrsta i gdjeIzvorno postao Matija_Kr
![]()
Zadnji uredio scorpion : 02-10-2006 u 19:53
Imaš u linksu čitač MMC/SD kartica za 50kn: Sharkoon Flexi Drive XCIzvorno postao scorpio
![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Imam puno java igra za nokiu 6270,6280 pa me zanima dali rade te iste i na 6131 evo vam link na koji sam stavio 1.igru pa da netko proba skinuti ubaciti u 6131 da provjerim dali šljaka
http://www.file-spot.com/download.ph...63d187f4a37add
Ako na 6131 rade teme od 6270/6280 (možda ih treba samo malo promijeniti za vanjski ekran), a 6131 ima unutarnji ekran iste rezolucije kao i 6270/6280 čak im je i soft isti, mislim da bi trebalo raditi bez problema...
neams problema. sve rade. oba moba imaju istu rezolucju ekrana i istu verziju software![]()
bez problema rade.imam obje i iste teme koriste.
i ja imam njoku 6131, jel ima netko kakvu igricu?
Zato što je to "skupljanje" postova na ne baš lijep način... "Duplaš" svoj post...Izvorno postao scorpio
Inače,taj program od Nokije za praviti teme se može skinuti sa njihove stranice...
a ovaj link sa igricama, tj igrice za 6270 će raditi i na 6131 jer imaju istu rezoluciju ekrana i 6270 i 6280 i 6131 i 6233 a imaju i isti (S40) soft...
![]()
![]()
Jeli netko uspio otključat Nokiuu 6131????????
Please help!
Samo čemu taj closed?? ne kužim...Izvorno postao Sibille
Mogo si jednostavno samo postaviti pitanje....
A prije nego postaviš takvo pitanje, prvo malo potraži po forumu i pročitaj onda već cijelu temu prije nego pita nešto što se pitalo već dosta puta...
Pročitaj dva-tri posta iznad, odgovoreno je...
Ako te to ne zadovoljava, onda pogledaj ovu temu!
ovako, uzeo sam 6131 u vipu i ima vodafoneov softwer, oče li mi u mobisu možda besplatno staviti baš original nokijin?
Možda ako imaš neku "vezu" tamo,inače ne baš zato što je brandiran.Izvorno postao Hrvoje.HDSSB
Izvorno postao Sibille
Jesam ja... (za 100 kn) ali ako ti treba mogu te preporucit
Izvorno postao NiksaK
Da, može! (Ako je otključano u RH!)
Da li mi možeš neki broj ili mail ostavit gdje ti se mogu javit?
S.
e ovak... kupih nokiu 6131
al naravno... memorija je problem..![]()
![]()
![]()
i spajanje na komp..
jel zna neko di mogu kupit nokijin kabel za priključak na računalo CA-53 i micro sd trans flash memorijsku karticu?
i onak... cijenu bar okvirno
tražim po netu al nemogu nać....![]()
thx![]()
kabel ti je 300 kn u Mobisu a karticu imas u optimumu 512 mb oko 150 kn i 190 kn za 1 gb. Imas i jeftinijih ali su oce kvalitetne sandiskove.
Bookmarks